Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Plumbul ca un glont

miercuri, 9 octombrie 2013
“Am fost foarte norocos pentru că plumbul ar fi putut să mă omoare!”
 
 
 
Britanicul Steve Redhead, în vârstă de 51 de ani încerca să scoată un crap, iar plumbul i s-a agățat de niște crengi. A smucit lanseta de câteva ori până când plumbul a zburat 20 de metri prin aer și l-a lovit direct în față. Acesta a căzut apoi în genunchi și partenerul de pescuit Matt Barnes i-a spus că plumbul i-a intrat în obraz. A fost chemată o ambulanță și Steve a fost dus la spital pentru a i se scoate plumbul de 50 de grame. Din fericire, plumbul nu i-a rupt mandibula și nici nu i-a atins vreun nerv. Doctorii i-au spus că plumbul l-ar fi putut omorî dacă ar fi aterizat în ochi, gât sau gură. Steve a declarat: “Pescuiam foarte aproape de un copac, deoarece știam că peștii se ascundeau acolo. Firul mi se încurcase în crengile copacului și am încercat să scot montura, însă mi-am pierdut răbdarea și am început să trag mai tare. Îmi amintesc doar că am vazut pentru o fracțiune de secundă plumbul venind rapid către mine ca un glonț. Am căzut în genunchi și mi-am dat seama că am fost lovit în față. Cand am atins zona pentru prima oară m-am gândit că s-a umflat, dar apoi am realizat că de fapt nu era o umflatură ci aveam plumbul în față. Chiar dacă a curs puțin sânge, nu m-a durut așa de mult. Apoi mi-am strâns echipamentul de pescuit și am chemat o ambulanță. Am fost foarte norocos pentru că plumbul ar fi putut să mă omoare. Dacă mi-ar fi intrat în gură mai mult ca sigur că ar fi iesit pe partea cealaltă, prin cap. După această întamplare vă sfătuiesc ca atunci când vi se agață firul, mai bine să-l tăiați decat să faceți ce am făcut eu.
 
 
8 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • miercuri, 9 octombrie 2013 17:21

    MIHAI IVAN : asta ca sa vedem ca si profesionistii o mai patzesc...

  • miercuri, 9 octombrie 2013 20:08

    Cornel Milea : Sa mai spuna cineva ca pescuitul nu este un sport periculos.

  • miercuri, 9 octombrie 2013 22:13

    pocris florin : asa mi-a trecut mie plumbul o data pe langa cap,in aceleasi situatii...

  • miercuri, 9 octombrie 2013 22:14

    levente kiss : fereasca sfantul,probabil ca s-a zgarcit omul la montura!!!!!!!!

  • miercuri, 9 octombrie 2013 22:18

    Alexandru Florin Dinu : am patit-o si eu acum 1 luna in delta... a scapat montura din agatatura si a zburat pe deasupra colegului din barca... m-a trecut un fior...

  • joi, 10 octombrie 2013 20:48

    MARIUS BADEA : Frate asta-i Woody Harrelson curat.

  • sâmbătă, 19 octombrie 2013 01:39

    victor dutia : nu mai plecati la pescuit decat cu casca de motociclist

  • joi, 24 octombrie 2013 13:46

    Ionut Constantin : Cred ca ar fi bine daca s-ar scoate acest reportaj sau daca se inlocuieste(scoate) poza. Este cam sinistru sa vezi un om cu un plumb infipt in fata de fiecare data cand deschizi site-ul. Nu credeti asta?

  • vineri, 28 februarie 2014 08:50

    viorel ionescu : Prima data cand am vazut poza am avut senzatia ca este o gluma,un trucaj mai ales ca am vazut si cercelul din nas si ca nu merita sa-i dau importanta asa mare dar se pare ca omul a dat de dracu atunci. Omului care-i place acest hobby nu trebuie sa renunte pt atata lucru,Cand aveam vreo 7 ani mergand la peste cu tatal meu la stavrid(in anul1976 inca mai era specia cu pricina)mi sau infipt carligele taparinei 3buc din 10 in gat,obraz,frunte si i-mi aduc aminte de respectivul incident destul de des dar nu ma las de drogul numit pescuit.monturiporumb.ro