Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pot merge la pescuit sportiv in timpul pandemiei de coronavirus? Iata raspunsul autoritatilor.

luni, 13 aprilie 2020
Carantina impusa de autoritati a oprit orice activitate sportiva, insă exista unele care pot avea o interpretare diferita, asa cum este si cazul pescuitului sportiv.
 
claudiu costache pescuit 
Grupul de Comunicare Strategica vine cu precizari legate de acest subiect, pe langă alte restrictii din ordonantele militare adoptate pentru durata starii de urgenta.
 
"În cazul pescuitului sportiv, chiar dacă acest tip de activitate se practică în general în mod independent și nu în grup, nu este prevăzută ca o deplasare cu caracter justificat sau legată de activitatea fizică individuală. Pot exista situații când locul de pescuit se află în proximitatea locuinței (exemplu: locuința se află pe malul unui lac) situație în care, se poate îndeplini cerința prevăzută de articolul 1 litera e), din Ordonanța militară numărul 3, respectiv sunt permise deplasările scurte, în apropierea locuinței, pentru activitate fizică individuală.
 
Prin ordonanța militară numărul 8 este reglementat și permis pescuitul comercial, nu și cel sportiv sau de agrement. Aceste activități trebuie desfășurate cu stricta respectare a tuturor actelor normative în domeniu, inclusiv a celor care stabilesc perioade de prohibiție pentru anumite specii", precizează Grupul de Comunicare Strategică, potrivit Digi 24.
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.