Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

PROTEST ANTI BRACONAJ! Pescarii cer stoparea pescuitul industrial pe raul Olt

joi, 13 aprilie 2017
pescuit 
Peste 100 de pescari s-au adunat joi după-amiază, în fața Prefecturii Olt, pentru a atrage atenția că pescuitul industrial pe râul Olt va lăsa generațiile viitoare fără șansa de a mai pescui sportiv. Este al doilea protest de acest gen, după cel de anul trecut, când s-au strâns peste 200 de manifestanți, însă fără nici un rezultat.
  
Protestatarilor olteni li s-au alăturat pescari din Vâlcea, Dolj și Argeș, toți susținând că doar schimbarea legislației și înăsprirea pedepselor vor face ca braconajul să devină neprofitabil.
 
pescuit 
Pescarii spun că la adăpostul pescuitului științific se depopulează râul. „Nu mai poți să arunci undița, o prinzi în plase, e incredibil“, spun pescarii, care învinovățesc Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA) pentru această situație. Protestul a fost organizat de Asociația „Salvați Râul Olt“, înființată în luna ianuarie a acestui an.
 
Ar trebui oare organizate proteste in toate orasele tarii impotriva braconajului? Da, daca nu se schimba nimic.
 
Sursa: GDS
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.