Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Raspunsul Decathlon Romania la decizia baltii din judetul Timis care a interzis folosirea boiliesurilor Caperlan.

joi, 12 iulie 2018
Decathlon Romania a trimis astazi pe adresa redactiei Crapmania.ro raspunsul sau la stirea publicata in urma cu cateva zile, cu privire la interzicerea boiliesurilor Caperlan pe balta Sacosu Turcesc.
 
caperlan boilies 
 
Precizare cu privire la anunțul publicat de balta Sacoșu Turcesc în legătura cu boiliesurile marca Caperlan comercializate în magazinele Decathlon.
 
București, 12.07.2018
 
"Cu privire la anunțul public al bălții Sacoșu Turcesc din 09.07.2018 de interzicere a boiliesurilor marca Caperlan comercializate în magazinele Decathlon, compania Decathlon România transmite următoarele precizări:
 
Am constatat cu surprindere decizia bălții Sacoșu Turcesc de interzicere a folosirii boiliesurilor Caperlan fără a oferi o explicație argumentată și eventuale dovezi cu privire la impactul negativ pe care acestea le-ar putea avea asupra peștilor.
 
Deoarece acordăm importanță informării corecte și complete a tuturor pasionaților de pescuit cu privire la produsele Decathlon dorim să menționăm mai multe informații despre marca de pescuit Caperlan și produsele acesteia.
 
Caperlan este o marcă de pescuit înființată în 2007 de compania franceză Decathlon SA.
Caperlan deține un centru de cercetare și dezvoltare în cadrul căruia inginerii, designerii și managerii de produse dedicate pescuitului urmăresc îmbunătățirea constantă a acestora. Echipa Caperlan numără mai mult de 70 de persoane dedicate dezvoltării pescuitului de toate felurile. Aceștia cred că pescuitul este mai mult decât un sport sau un hobby, este o pasiune pe care vor să o împărtășească cu clienții Decathlon într-un mediu înconjurător sănătos.
 
Boiliesurile Caperlan, precum și toate celalalte produse Caperlan, trec printr-un proces intern de concepere, design, producție și testare. Pe tot parcursul acestor etape specialiștii Caperlan aplică reglementările legale și standardele în domeniu. Ulterior, înainte de introducerea pe piață pentru utilizatori, produsele sunt certificate în laboratoare specializate independente, dacă este cazul. Toate eforturile Caperlan sunt îndreptate pentru a oferi utilizatorilor produse sigure, accesibile, eficiente și de calitate, la cele mai bune prețuri.
 
Garantăm tuturor pasionaților de pescuit că boiliesurile Caperlan comercializate în magazinele Decathlon din România respectă reglementările legale și standardele de calitate în vigoare și sunt destinate unei experiențe de pescuit la cel mai înalt nivel.
 
Decathlon România dorește să asigure satisfacția utilizatorilor și urmărește permanent îmbunătățirea produselor pe care le comercializează.
 
Încurajăm împărtășirea experiențelor pe care le aveți cu produsele Caperlan și sugestiile de îmbunătățire a acestora. Analizăm fiecare argument prezentat de către utilizatori și, dacă este întemeiat, îl transmitem experților de la centrul Caperlan din Franța. Vă mulțumim pentru încrederea acordată produselor Caperlan și vă dorim fir întins!"
 
Crapmania.ro
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 13 iulie 2018 09:38

    Cornel Sandu : Probabil la o productie industriala foarte mare iti permiti sa ai un pret de 10lei/kg. Nu cred ca un producator autohton poate ajunge sa lucreze cu asemenea cantitati cum produc ei, pt ca nu cred ca se fac bile doar pt RO...fac pentru toata reteaua lor de magazine.