Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Record pentru Senzor. Crap de 43 kg, cel mai mare prins în istoria de peste 20 de ani.

miercuri, 4 octombrie 2023

Bogdan Toderaș, povestea eroului care doboară toate recordurile la Senzor Planet.

crap 43 kg record senzor planet

În noaptea de 3 octombrie 2023, un eveniment uluitor a avut loc pe un lac sălbatic din Croația, undeva în inima naturii. Un sunet distinct al avertizorului a spart liniștea nopții, semnalând începutul unei lupte epice între om și natură, între pescar și pește. În acea noapte, Bogdan Toderaș, un pescar experimentat și consultant Senzor Planet, a reușit să prindă cel mai mare crap din istoria de peste 20 de ani a companiei Senzor.

lac salbatic

Ești trezit de sunetul avertizorului ce indică o derulare lentă a firului într-o noapte de toamnă târzie, pe malul unui braț mort al râului. Acolo, acoperit de ceață, sute de frunze ruginii căzute și razele lunii abia reușesc să pătrundă perdeaua densă a cetii, îți creează sentimentul unui episod de poveste. Nu pot să descriu în cuvinte emoția și bucuria pe care le-am simțit în acea clipă.

mirror carp 43 kg senzor planet

Înțep și parcă mă lovesc de un buștean; încep să pun presiune, dar forța cu care acest crap răspunde îmi dă de înțeles că noaptea va fi una lungă și epică. Minutele se scurg, peștele arătând din ce în ce mai multă putere, o forță brută și inteligentă în același timp. După mai bine de 30 de minute, mă văd nevoit să împrumut barca unui bătrânel simpatic ce pescuia în vecinătatea noastră, pentru că nu aș fi avut nicio șansă să-l scot în condițiile de sălbăticie pură pe care le-am întâlnit aici.

Perdeaua de ceață era atât de densă încât trebuia să îmi forțez privirea pentru a-mi vedea prietenul în barcă; ne-a purtat efectiv ca pe două frunze roșii de toamnă, peste tot... pe sub crengi, prin iarbă, pe sub pomi. Am dus o luptă aprigă și plină de aventură, complet orbi deoarece nu cunoaștem această zonă și ceea ce ascunde.

RECORD ALL TIME PENTRU SENZOR PLANET 

După câteva zeci de minute, s-a ivit la marginea bărcii o umbră uriașă - un exemplar de crap oglindă sălbatic, mare, foarte mare... Bajbăind și pipăind malurile cu barca, în final am reușit să găsim zona pe care am campat și să descoperim că tocmai mi-am doborât recordul personal cu un crap sălbatic de toată frumusețea, de fix 43 kg. 

lebede pescuit

Având în vedere locația și dificultățile pe care trebuie să le depășesc pentru a aduce la minciog și a finaliza o prezentare, absolut orice dimensiune a peștilor reprezintă o satisfacție nemărginită. Un peisaj sălbatic de toamnă, o poveste și o amintire desprinse parcă din cele mai frumoase filme de aventură... pe care încă le trăiesc, mă aflu în timpul partidei.

monturi cu boilies semi flotant

 

În această partidă, boiliesurile solubile nu mi-au fost de ajutor ca momeală de carlig, deoarece pescuiesc în adâncimi ce variază de la 4 până la 9m, chiar 11m, și rolul acestora de a se desface și a lucra în timp "scurt" se invalidează. Așadar, am apelat la două momeli de carlig ce îmi oferă nenumărate avantaje: Corkers Planet1016, boilies critic-echilibrat de cârlig de 20mm și boiliesurile semiflotante DUO

bogdan toderas boilies corkers planet1016 senzor

Dacă asta nu e partida vieții, atunci nu știu care mai e...

Pe lângă captura record de 43kg, Bogdan a mai reușit să prindă un crap comun de 31,8kg, altul de 30,2 kg, un 29,8 kg, încă unul de 24,2 kg și mulți alții de până în 20 kilograme. A reușit să captureze chiar și un caras imens de 2,4kg sau un somn de peste 10kg.

crap 31,8kg

Crap comun 31,8 kilograme 

crap 30kg

Crap comun 30,2 kilograme 

crap 30kg

Crap comun 30,2 kilograme 

crap toderas 29,8kg

Crap comun 29,8 kilograme 

crap 24kg toderas bogdan

Crap comun 24,2 kilograme

crap spaniol

Crap spaniol - necântărit

crap oglinda

Crap oglindă - necântărit

Deși pare ușor să ții astfel de pești în brațe, nu e!  

Vă urez fire întinse și vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare! a încheiat Bogdan - pentru Crapmania.ro 

Ceea ce face aceste realizări și mai extraordinare este faptul că Bogdan Toderaș nu este la prima sa experiență notabilă. În urmă cu un an, tot în Croația, el a stabilit recordul anterior al boiliesurilor Planet1016, capturând un crap comun impresionant de 33,4 kg pe lacul Ontario. Astfel, numele său rămâne gravat în istoria Senzor Planet și a pescuitului sportiv, ca un pescar cu adevărat excepțional.

Crapmania.ro

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.