Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Vestea asteptata de toti pescarii! Din 15 mai se poate merge la pescuit, dar cu restrictia de a intalni mai mult de trei persoane.

luni, 4 mai 2020
Klaus Iohannis, declaratii de presa: Starea de urgenta va fi inlocuita cu starea de alerta.
 
Declaratia vine dupa o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19 la care au participat, printre alții, premierul Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si ministrul Educatiei, Monica Anisie.
 
pescuit la crap 
Iata cateva din cele mai importante declaratii ale presedintelui, pentru pescari:
 
- Data de 14 mai e ultima zi in care avem stare de urgenta;
- Din 15 mai, pentru a tine epidemia sub control, vom intra in stare de alerta;
- Deplasarile in esenta vor fi restrictionate pentru a pleca din localitate, cu cateva exceptii: in interes de serviciu, probleme medicale, pentru sport individual, mers cu bicicleta.
Sporturile individuale vor fi permise, dar cu restrictia de a intalni mai mult de trei persoane.
 
UPDATE La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alertă dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.
 
Intrebat daca romanii au voie sa mearga la munte pentru drumetii, ministrul a declarat la Antena 3:
 
Activitatile sportive individuale sunt cele care tin de activitati gen drumetii, alte activitati gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Toate acestea vor fi permise. Da, puteti pleca la Sinaia sa faceti alpinism sau drumetie”, a raspuns ministrul Vela.
 
Sursa: Hotnews.ro, Antena3
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii