Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Visul devenit realitate. Claudiu Costache si un crap pentru o viata.

joi, 25 octombrie 2018
pescuit crap 
In urma cu multi ani, in 2009, pe lacul Tancabesti, alaturi de prietenul Octav Buliga, reuseam, intr-un inceput de sezon in luna februarie, sa capturam ce era atunci un record al lacului si totodata un personal best, un crap in greutate de 23.5 kg.
 
De atunci au trecut multe sezoane, sute de partide, zeci de pesti capturati, dar niciodata unul care sa ameninte cu adevarat depasirea acelui crap ce avea un loc special in sufletul meu.
 
Ei bine, in acest inceput de toamna, iata-ma din nou pe malul lacului Tancabesti in speranta unor capturi capitale si de ce nu un posibil Personal Best.
 
stand bodo tancabesti 
Soarta mi-a oferit sansa ca aceasta oportunitate sa vina in cadrul competitiei Boiliesmania, un concurs deja celebru pe acest carpodrom, un concurs maraton de 96 ore, in care au contat doar cele mai mari capturi ale fiecarei echipe si nu cantitatea.
 
Insa din pacate pentru concurs, am extras un stand nu foarte productiv, iar acesta combinat cu o vreme nu tocmai prielnica pescuitului la crap, pe durata celor 96 de ore nu am reusit sa punctez cu vreun peste. Am reusit sa prind cateva platici si un somn, chiar daca am facut tot ce mi-a stat in puteri sa prind.
 
Acum, aici intervine cu adevarat destinul, cat si o serie de elemente cheie cand vine vorba de pescuitul la crap, si anume, inspiratie, localizare, noroc, nada buna si echipament calibrat pentru conditiile de la fata locului.
 
stand planet tancabesti 
Deoarece concursul s-a incheiat duminica dimineata, am dorit ca cele cateva ore ramase din zi, sa le petrec pe standul care produsese cele mai multe capturi pe durata evenimentului, pentru a ma bucura si eu de un drill.
 
boilies crap mare 
Zis si facut, am strans o parte din echipament, iar strictul necesar l-am mutat pe locul cu pricina.
 
De aici restul este un vis devenit realitate, pentru mine.
 
crap 26.2 kg
 
Am plantat cele patru lansete pe locurile care mie personal mi-au facut cu ochiul, iar dupa nici doua ore, am reusit sa am o trasatura, ce s-a dovedit a fi un crap de proportii impresionante, un record personal, cantarit de trei ori impreuna cu administratia lacului, in greutate de 26.2 kilograme.
 
boilies crap mare 
O bila solubila, reteta lui Vladut Mateianu (Impact VM), asezonata cu un pop-up de 14 mm si un carlig puternic care nu da rateuri, au contribuit decisiv la momentul meu.
 
carlige owner 
Inspiratia, localizarea buna, nada de calitate si un echipament adecvat, mi-au adus un trofeu mult cautat, un crap pentru o viata.
 
claudiu costache pescuit 
Fire intinse sa aveti si sa ne vedem sanatosi pe balta.
 
pescuit 
Claudiu Costache 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.