Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Warrior, cea mai noua lanseta de la FL, ne-a captat atentia de la prima atingere.

marți, 5 martie 2019
Varianta pe care am ales sa o testez este cea cu o lungime de 3,96 metri,un test de curbura de 3.75lbs si o actiune progresiva. Acest model promitea la lansarea pe piata o combinatie destul de greu de realizat intre o lanseta foarte placuta in dril si una capabila sa atinga distante apreciabile la aruncare, doua elemente atat de necesare in pescuitul crapului pe majoritatea lacurilor din Romania.
 
fl warrior lanseta crap 
Despre aspectul estetic al lansetei pot spune doar de bine pentru ca, probabil, este cea mai frumoasa din gama FL existenta pe piata. Warrior este echipata cu mandrina Fuji, inele SIC cu ceramica slim, dispuse in configuratie 50-14mm, iar cel de pe varf are un singur picior si este unul de tip anti-incalcire a firului.
 
fl warrior lanseta crap
 
Dupa multe teste ''la rece'', in care am supus-o la cele mai grele incercari printre care lanseuri la temperaturi de -10 grade, plumbi variind de la 90 la 120 de grame, conditii de vant puternic, etc, Warrior ne-a convins de principala caracteristica pentru astfel de lansete: rezistenta. Incarcarea sa optima este de 110 grame.
 
fl warrior lanseta crap 
De indata ce vremea a fost favorabila, am inceput asa zisele teste ''la cald'', iar prima partida de pescuit cu Warrior am ales sa o facem pe un lac din apropiere de Bucuresti, unde la un pescuit de tipul "ciortan viteza" puteam sa testam cea de-a doua ei arma secreta: placerea in drill. Pestele a raspuns bine la monturile plasate in imediata apropiere a malului opus, langa palcurile de stuf scaldate de soarele primavaratic, moment in care am descoperit ca acest model beneficiaza de o mare precizie in lanseuri, iar saculetul solubil atasat monturii nu ridica niciun fel de probleme lansetei.
 
fl warrior lanseta crap 
Nu a durat mult pana cand ne-a convins cat este de placuta in drill pentru ca o serie de ciortani pofticiosi cu greutati curprinse intre 1,5 si 5 kilograme a ravnit la bunatatile plasate in buza stufului si ne-au oferit activitate.
 
fl warrior lanseta crap 
Concluzia este ca FL Warrior este o lanseta foarte bine realizata din toate punctele de vedere. Are o greutate redusa si este capabila de aruncari la distante mari (cea mai buna a masurat 174 metri si a fost inregistrata cu ocazia FL Casting Day, organizat de Claumar Pescar).
 
PS: V-am spus cat de placuta este in timpul drill-ului?
 
Fire intinse!
 
fl warrior lanseta crap 
Dragos ''Biluta'' Grivei
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.