Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

World Carp Classic 2012

joi, 29 septembrie 2011
Lacul Bolsena - Italia.
 
In timp ce ma gandeam cum sa abordez comunicatul depresa pentru deschiderea WCC 2012, mi-am dat seama ca intr-adevar nu e o sarcina oarecare, e chiar ceva deosebit. De fapt reflectam in trecut pentru inspiratie si-mi aduceam aminte de emotiile evenimentelor anterioare, si am realizat ca cele mai agitate si interesante momente au fost atunci cand evenimentul a fost lansat pentru prima oara si ulterior cand si-a schimbat locatia.
 
Lacul Madine, prima locatie pe care am folosit-o era inca o necunoscuta in 1998, dar a reusit sa acapareze imaginatia tuturor si sa inspire ganduri de monstri neprinsi. Urmatorul a fost lacul Amance, care si acesta a starnit asemenea emotii si pe fondul povestilor cu capturi de peste 70 lbs si si-a castigat linistit o reputatie pentru potentialul sau de locatie adevarata cu peste record. De asemenea, cand evenimentul s-a mutat inca o data pe Lac d’Orient – care inca isi pastreaza calitatile mistice care au atras pescarii de peste mare din toata lumea pe malurile sale – anuntul a fost fara nici o indoiala o perspectiva captivanta care a facut sa apara visuri pentru crapi uriasi.
 
Este clar ca nimic nu starneste mai mult emotiile unui pescar de crap decat o noua provocare, este o parte instinctuala a naturii noastre de cauta locatii ce inspira si sunt capabile sa aduca acel peste al vietii. Locatia este foarte importanta pentru moralul nostru, nu totul tine doar de marimea pestelui, ci locul unde l-am prins iar asta il face special. Cu acestea clare in cap, imi face deosebita placere sa confirm ca magnificul lac Bolsena din Italia va fi locatia aleasa pentru WCC 2012.
 
Lacul Bolsena, situat in central Italiei la 136 km nord vest de Roma, este un lac de orgine vulcanica acoperind o suprafata de 115 km patrati cu o circumferinta de 43 de km. Interesant este ca lacul Bolsena , despre care se spune ca este cel mai curat din Europa , are miscari asemantoare mareelor, numite “sessa” cu o diferenta de pana la 50 cm intre flux si reflux... un lucru care poate ar trebui luat in calcul atunci cand montezi un cort de exemplu.
 
Accesul pe lac este grozav, in majoritatea locurilor de pescuit la acest eveniment, fiind constituit din maluri solide acoperite cu iarba si plaje cu nisip si pietris. Crapii sunt majoritatea comuni si arata senzational. Au un colorit foarte inchis datorat apelor limpezi precum cristalul, putini intrecandu-i la aspect.
 
Una peste alta WCC 2012 este pregatit sa fie – de departe - unul din cele mai grandioase si emotionante evenimente!
 
Ross Honey
 
Galerie foto - Bolsena
Momentan, nu există fotografii.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.