Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Aditivii si rolul lor in prepararea nadelor.

acum 6 ani
aditivi nada
 
CSL-ul, in traducere alcool de porumb, este un rest ce rezulta din prelucrarea porumbului, care sporeste dispersia in apa si grabeste fermentarea nadelor si momelilor, scazand rapid PH-ul si astfel emitand semnalul de hranire al crapului. Primul semnal de hrana pe care il percepe orice ciprinida, este schimbarea PH-ului. CSL-ul poate fi folosit pe tot parcursul anului, dar in dozaje diferite in functie de anotimp. In sezonul rece se foloseste in cantitati mai mari, iar in sezonul cald, in cantitati mai mici.
 
Betaina, dupa cum apare si pe eticheta orcarui producator, are formula chimica HCL si poate fi 95 sau 98, amandoua fiind la fel de bune in egala masura pentru pescuit. Acest aditiv praf, are rol de stimulator de apetit, sporeste purgatia si scade PH-ul foarte rapid. Poate fi folosita tot timpul anului, neexistand o dozare maxima recomandata.
 
aditivi nada claumar
 
Nectarul de porumb sau laptele de porumb, este un indulcitor natural, fiind obtinut 100% din porumb si are rol de atractant natural si conservant, datorita nivelului ridicat de zaharuri. Se gaseste sub diverse forme colorat sau aromatizat, in functie de preferintele pescarilor si a pestilor. Se poate folosi pe tot parcursul anului ca si aditiv pentru nade si momeli, dar in proportii diferite in functie de anotimp. Se foloseste in dozaje mai scazute pe parcursul sezoanelor reci, iar cu cat apa se incalzeste dozajul se mareste.
 
nada claumar 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.