Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Alegerea momelilor pentru o partida de pescuit de primavara.

acum 6 ani
Sărbătoarea Floriilor ma găsește pe un lac situat in imediata apropiere a Capitalei, in încercarea de a serba aceasta zi cu un număr cât mai mare de crapi.
 
pescuit primavara 
Pentru mine, primăvara este unul dintre cele mai prolifice momente de pescuit din întreg anul, deoarece apetitul crapilor este unul in continua creștere, greutatea lor este una mai mare ca de obicei (se pregătesc de depunere), iar localizarea lor este una relativ simpla.
 
claudiu costache senzor 
Mereu am fost adeptul trăsăturilor multe si nu am pus foarte mare accent pe talia peștilor, pana la urma plăcerea de a prinde un crap este aceeași pentru mine.
 
nada pentru saculet 
In acesta perioada imi place sa folosesc cu precădere momitoare, pop-up-uri mici de 8-10mm, solubile de 10-14, bile tari de 10mm dipuite si neaparat săculeț solubil cu diverse amestecuri in compoziție.
 
amix senzor 
La capitolul groundbait caut sa aleg unul care sa aibă o granulație mare, de aceasta data AMIX TTX de la Senzor, pe care de fiecare data aleg sa il aditivez cu CSL din belsug, betaina lichida, pelete de diverse dimensiuni, cât si porumb dulce. Imi place ca amestecul final sa aiba o consistenta "moale" si sa se spargă la impactul cu apa.
 
nada senzor 
Legat de prezentarea momelilor, prefer echilibrarea carligului cu pop-up-ul (cârligul sa stea in coada) fără o lestare cu alica de plumb, sau pasta de tungsten. La monturile pentru boilies, ca preferința personala, aleg sa "cioplesc" solubila pentru a elibera in apa atracție mai rapid.
 
microboilies dipuit senzor 
Boiliesul tare imi place sa il dipuiesc o perioada îndelungată, la fel, pentru o atracție instantanee.
 
crapi pescuit senzor 
nada pescuit primavara 
pescuit primavara 
claudiu costache pescuit 
pescuit primavara  
In partida recent încheiata, aceasta metoda a mers de minune, reușind sa capturez 15 pești, cu greutăți cuprinse între 3 si 10,5 kg.
 
pop-up senzor 
pop up senzor 
Cel mai bun randament l-am avut la pop-up-uri de culoare roz, însoțite de săculeț cu pelete, dar am prins si la boilies de 10mm un număr de 4 pești.
 
claudiu costache senzor 
Acestea fiind spuse, va doresc Sărbători Fericite si sa ne vedem sănătoși data viitoare.
 
claudiu costache nada senzor 
Claudiu Costache 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.