Critic echilibrate pentru crap mare
 acum 14 ani
Pe malul lacului, in doi timpi si trei miscari, ne putem face momeli critic echilibrate, de aceeasi textura si aroma cu boiliesurile pe care le folosim la nadit:
 
Batem bine 2 oua ca la omleta
 

Adaugam aroma preferata, 4-5 ml
 
Adaugam mix de boilies si framantam
 
Coca este gata
 
Taiem cubulete de spuma flotanta
 
Mai mari, sau mai mici, pentru momeli de diferite dimensiuni
 
Invelim spuma in coca 
 
Putem jongla cu formele cum dorim
 

Introducem guguloaile in apa care fierbe
 
Le scoatem cand se ridica la suprafata
 
Punem momelile la scurs si uscat
 
In timp scurt sunt gata de folosit
 
Asa arata prezentarea noastra pe substrat
 
Fir intins! 
     Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Discută acest subiect și pe ..