Ne aliniem la GDPR!

Vă aducem la cunoștință că www.crapmania.ro utilizează fișiere de tip cookie și alte tehnici similare pentru a asigura funcționarea site-ului și protejarea datelor dvs., pentru a vă oferi o experiență cat mai placută și personalizată, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul într-un mod anonim.

Le oferim partenerilor noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză a traficului informații cu privire la modul in care folosiți site-ul nostru prin intermediul cookie-urilor pe care ei le pot seta.

Înainte de a continua navigarea pe www.crapmania.ro, vă rugăm să citiți și să întelegeți conținutul Politicii de utilizare cookie și al Politicii de confidențialitate.

Prin continuarea navigării și utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la Politica de utilizare cookie și la Politica de confidențialitate.

Ultima modificare: 29.05.2018
NADA FEEDER

Cu ce nadim la amur?

4 septembrie 2014 | 12:21
  |   48157   afişări   

Porumbul este baza oricărui amestec de nădire pentru ten. Unii spun că numai porumbul e bun… Eu folosesc un amestec de nădire care îmi dă incredere mai mare decit porumbul simplu, și anume:
 
 
- 50% porumb înmuiat timp de 3-4 zile, la care adaug zahar (cam 1kg la 10 kg de boabe) și apoi fiert până când bobul de porumb începe să se sparga;
-10-20% porumb de floricele, înmuiat 4-5 zile, apoi fiert;
-20% porumb înmuiat doar o zi sau două;
-10-20% amestec de grăunțe de dimensiuni mai mici (grâu, soia, sorg, mei), înmuiat timp de doua zile;
 
 
 
Înainte de a pleca la pescuit fierb boabele și le amestec în câteva galeți, astfel ca amestecul să fie uniform distribuit și le păstrez în zeama în care au fiert. Am introdus și arome dulci, de miere sau de fructe, dar eu unul n-am vazut diferențe notabile…
 
 
 
Cezar Bibu
 
Alte 7 ponturi importante de la Cezar Bibu pentru pescuitul la amur le veți găsi în revista PPT, numărul de toamnă, care apare în curand.


La 7 persoane le place asta.


Comentarii


Momentan nu există comentarii.