Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cu ce nadim la crap?

acum 4 ani
Atunci cand nu pescuim plantat si dorim sa nadim grupat, acolo unde avem plasata si montura, este esential sa o facem cu ajutorul unei rachete de nadire, catapulte, cobre sau prastie, in functie de distanta, cantitatea sau compozitia nadelor pe care le folosim.
 
pescuit la crap 
Cea mai utilizata metoda de nadire este cea cu racheta, deoarece putem lansa o cantitate mare de nada, indiferent de distanta dorita. Cu o racheta performanta se pot atinge distante de pana la 160 metri, datorita formei aerodinamice si materialelor de calitate din care este fabricata. Si bineinteles, ma refer aici la Spider.
 
pescuit la crap 
Compozitia amestecului pe care il nadim cu racheta poate sa fie extrem de variata: de la seminte, boiliesuri, groundbaituri sau pelete pana la nade extrem de lichide.
 
pescuit la crap 
Catapulta este un alt mijloc de nadire cu care putem arunca doar bulgari de nada, in a caror compozitie pot intra si seminte, boiliesuri, pelete sau alte particule mici.
 
cobra carbon 
Cobra este conceputa pentru boiliesuri de diverse dimensiuni. Cele mai performante cobre sunt cele de carbon, datorita greutatii extrem de reduse si materialului folosit la fabricare. Se pot atinge distante cuprinse intre 20 si 140mt in functie de marimea si greutatea bilelor, precum si abilitatile aruncatorului.
 
PONT: Intotdeauna, umeziti cobra pe interior cu apa din balta, inainte sa lansati, pentru a evita ca bilele sa se sparga in aer.
 
prastie nadire 
O alta varianta cu care putem realiza nadirea este cea cu prastia, insa aceasta este limitata din punct de vedere al distantei – 50-60 metri. Cu ajutorul prastiei de nadire putem lansa bulgari mici de nada, boiliesuri, seminte sau momeala vie.
 
pescuit la crap 
Claudiu Popa
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.