Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cum sporim atractivitatea nadei pe apa rece?

acum 5 ani
Cu cat apa din balta se raceste cu atat avem nevoie sa crestem atractivitatea nadei pe care o folosim. Crapii incep sa-si conserve energia si nu mai parcurg distante mari in cautarea hranei, iar cantitatea de nada pe care o utilizam trebuie sa fie redusa in comparatie cu sezonul cald.
 
Cele mai eficiente nade in pescuitul crapului atunci cand temperaturile scad sunt boiliesurile sparte, deoarece emana mult mai rapid aromele si atractantii. Un alt avantaj al lor este acela ca pe fundul apei ajung bucatele de diferite dimensiuni menite sa starneasca curiozitatea crapilor.
 
boilie chops dynamite baits 
Boilie Chops de la Dynamite Baits este o spartura de boiliesuri de mai multe dimensiuni si culori, irezistibila pentru crap. Produsul se gaseste in doua variante: fishmeal (pe baza de faina de peste) si birdfood (pe baza unui mix compus din mancare de pasarele), amandoua avand rezultate excelente atunci cand temperatura apei este in scadere. 
 
racheta nadire 
Nadirea cu boiliesuri sparte se poate face cu ajutorul cu rachetelor de nadire sau in saculetul solubil atasat de carlig, dar si cu navomodelul pentru cei care prefera pescuitul plantat.
 
carp spirit pva 
PONT: Inainte de aruncare puteti dipui nada pentru sporirea atractivitatii. 
  
pop-up dynamite baits 
Bineinteles, nu ar trebui sa lipseasca si un pop-up de mici dimensiuni atasat pe firul de par.
 
Fir intins!
 
claudiu popa claumar 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.