Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pont pentru crap mare

acum 9 ani
 
Se iau doua bile, un elastic de bani, o croseta si o forfecuta. Se trag cate doua boiliesuri pe elasticul de bani exact asa cum se baga pe firul de par si se taie surplusul de elastic.Veti vedea ca boiliesurile raman lipite intre ele si imita perfect momeala de la carlig. Faceti cateva asemenea "minciuni" si amestecati-le cu celelalte boiliesuri cu care naditi. Nadirea se poate face cu spombul sau barca. Cu bastonul de nadire nu functioneaza. Crapii vor manca boiliesurile simple, dar si "minciunile" iar suspiciunea fata de cele doua bile de la carlig va disparea.
 
 
Cu aceasta metoda chiar si cei mai atenti crapi mari pot fi pacaliti, iar avantajul celor doua boiliesuri de pe firul de par este ca nu starnesc atat de tare interesul ciortanilor, acestia fiind pusi in dificultate la inghitirea celor doua bile.
 
Sorin Ionescu
 
 
 
Fragment din articolul “Exista boilies pentru peste mare?”, publicat in revista Pescuitul Pentru Toti nr.13 (toamna 2014).
 
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • duminică, 28 septembrie 2014 20:35

    florin alin : e oare sanatos pentru crapi sa manance acel elastic de bani?

  • marți, 28 februarie 2017 14:46

    mircea tudor : cred ca mai indicat ar fi sa fie trase pe banda pva,chiar daca aceasta se va topi.bilele ar ramane cat de cat apropiate,iar crapul nu va fii nevoit sa inghita elastic!