Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

10 ponturi de primăvară

acum 6 ani
Sezonul sta sa inceapa dintr-o zi in alta. Pescarii de crap sunt nerabdatori sa iasa pe balta si vor sa prinda cat mai repede si – de ce nu? – cat mai mare. Totusi, primavara are regulile ei. Crapmania.ro va prezinta 10 ponturi pentru acest anotimp…
 
Primavara la pescuit 
1. GOLFURILE. Nu neglijati zonele cu apa mica si stuf, incalzite cel mai rapid de soarele primavaratic. Chiar daca veti avea trasaturi la apa adanca, atunci cand crapii ajung in aceste golfuri incepe spectacolul!
 
ponturi pescuit primavara 
2. SEMNALIZAREA. Nu folositi in aceasta perioada swingere grele, ci hangere cat mai usoare. Trebuie sa aveti o idee cat mai clara despre orice miscare subacvatica.
 
arome pescuit primavara 
3. AROMELE. Fructe sau carne primavara devreme? Aceasta este o intrebare foarte, foarte des pusa. Pana nu veti incerca ambele variante nu veti avea un raspuns…
 
carlige pescuit primavara 
4. CARLIGELE. Totusi, va aflati la o partida de pescuit la crap, oricat de rece vi se pare apa. Prin urmare, un carlig numarul 6 (haideti, nr. 8) este exact ce va trebuie.
 
ponturi pescuit primavara 
5. FIRUL DE PAR. Nu este cazul sa lungim firul de par asa cum o facem vara cand vizam exemplarele mari. In aceasta perioada momeala este bine sa fie apropiata de carlig.
 
dipuri pescuit primavara 
6. DIPURILE. Mai mult ca niciodata primavara devreme crapii sunt mai receptivi la stimulii olfacticvi. Iar apa rece determina o dispersie mai grea a aromelor.
 
ponturi de primavara la pescuit 
 
7. NADIREA GRUPATA. Pana cand identificati zonele productive, cateva particule de nada langa carlig sunt arhi-suficiente.
 
pop-up-uri de primvara 
8. POP UP-URI. Daca pescuiti cu snow-man, schimbati pop up-ul incercand diferite arome pana cand veti inregistra trasaturi. Asa cum spuneam la punctul 6, subiectul e sensibil.
 
trucuri de primavara la pescuit 
9. NU NADITI MULT! In niciun caz nu faceti greseala patului de nada extins. Nada multa in acest sezon poate strica si cel mai bun loc.
 
trucuri de pescuit primavara 
10. NOAPTEA. Chiar daca e frig, incercati sa ramaneti pe balta cel putin o noapte. Puteti avea surpriza sa inregistrati un numar mult mai mare de trasaturi decat pe timp insorit. Paradoxal.
 
trucuri pescuit primavara 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 13 martie 2018 05:49

    valter barbu : Sa nu uitam ca aromele pe baza de alcool sunt mai bune decat cele pe baza de glicoli.Alcoolul ,in apa rece,asa cum e primavara,se disperseaza mai bine in apa.