Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

5 ponturi pentru a prinde crap repede.

acum 6 ani
Pescarii nu mai au foarte mult timp la dispozitie. Vremurile in care nadeau joi ca sa prinda sambata si duminica au cam trecut. Iata cum poti fi eficient pe balta pe termen scurt.
 
marker pescuit 
1. Markerul
Este un element foarte important, deoarece locul pe care plasam montura este important. Cu ajutorul markerului va alegeti adancimea dorita si identificati zonele cu substrat tare, fara namol.
 
plumbi pescuit 
2. Plumbul
Inainte de a pune montura aruncati de cateva ori in locul ales. Folositi clipsul mulinetei si blocati in acest mod firul la distanta dorita. Trebuie sa memorati numai directia. Abia apoi puneti montura pe agrafa rapida.
 
clips mulineta 
3. Clipsul
Clipsul este foarte util si la nadit. Folositi spombul si aruncati de cateva ori exact acolo unde se afla montura. Distanta firului de pe mulineta cu care pescuiti trebuie sa fie egala cu cea de la spomb. Ambele, in clips.
 
spomb nadire 
4. Spombul
Folositi spombul mic sau pe cel mediu pentru silentiozitate. Nu dati mai mult de trei spomburi pe fiecare lanseta. Sunt recomandate amestecurile de seminte, iar daca pescuiti cu boilies introduceti jumatati si bile de mici dimensiuni. Si solubile.
 
montura crap 
5. Montura
Indiferent daca pescuiti cu porumb, alune tigrate sau boilies, momelile este bine sa fie critic echilibrate. Cel putin la inceputul partidei, pentru a identifica mai rapid pozitiile in care trage.
 
ponturi partide scurte 
Daca executati corect si cu inteligenta pasii de mai sus aveti toate sansele sa prindeti crapi frumosi intr-o perioada scurta de timp.
 
Crapmania.ro va ureaza fir intins! 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.