Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Bloodworm - O nada de primavara

acum 12 ani
Extracte naturale.
 
Let's face it.
 
In ultimii ani a existat un trend referitor la aromele si aditivii naturali, folositi pentru a spori atractia momelilor destinate crapului. Cu pretul fainii si al uleiului de peste crescand de la an la an, multi dintre producatorii de nada au inceput sa incerce alte ingrediente naturale pentru a spori calitatea nadelor si momelilor. Asa s-a ajuns la aditivi de stridie, rame, extract de viermi sau proteina de canepa, produse care au devenit tot mai populare in 2012 si care au inlocuit aromele naturale degajate de fainurile de peste sau alte componente mult mai scumpe.
Un extract de aroma naturala care si-a construit o reputatie si si-a stabilit locul in preferintele pescarilor, care o utilizeaza fie ca nada de carlig fie ca aditiv pentru seminte sau pelete, este BLOODWORM. Let`s face it.
 
Daca vrei ca nada cu care pescuiesti intr-un lac sau rau sa imite o parte a ecosistemului natural, alegerea, in majoriatea cazurilor, este bloodworm. Sticky Baits a dezvoltat si a produs o sursa de hrana completa pentru crap bazata pe bloodworm, iar in 2009 au lansat primul boilies bloodworm.
 
 
Aceasta nada de culoare rosu inchis - care i se datoreaza in mare parte Robin Red-ului - si cu o aroma vizibila de faina de peste, contine o combinatie de fainuri solubile de peste prelucrate la temperaturi scazute, extract de crustacee, plasma de sange si bloodworm. De asemenea, a fost adaugata si Paprika, pentru a spori atractia acestei nade.
 
 
Englezii de la Sticky Baits si-au construit o reputatie si pe langa aceasta reteta castigatoare au lansat cel de-al doilea produs din gama bloodworm, peletele. Acestea contin un nivel ridicat de extract de booldworm si includ produsul revolutionar Bloodworm Hydrolised Compound care inbunatateste perfomantele peletelor.
 
 
Compania Sticky Baits se mandreste cu producere peletelor de inalta calitate - home made – care au garantia ca sunt fabricate dupa aceasi reteta obtinuta dupa testele indelungate.
 
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 3 martie 2014 16:48

    viorel ionescu : Interesant.Felicitari englezilor de la Sticky Baits pentru produsele recomandate pentru pescuitul de primavara.monturiporumb.ro