Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

CPK, ponturi de sezon

acum 12 ani
VIERMUSII SUNT O MOMEALĂ EXCELENTĂ LA FINALUL IERNII SI INCEPUTUL PRIMAVERII. CIPICA NE ARATA CUM SI DE CE II FOLOSESTE.

VIERMUSII, IN POOL POSITION
. Ali Hamidi, campion national al Angliei, a fost intrebat ce momeala ar alege daca ar fi obligat sa se rezume intr-o partida la un singur tip. „Viermusi!”, a raspuns fara ezitare.


PVA CU OCHIURI FOARTE MICI. In pescuitul crapului cu viermusi saculetii solubili sunt indispensabili. Ne trebuie un model special conceput de PVA, cu ochiuri foarte mici.


NADA, PUTINA SI REGULAT PLASATA. Saculetii solubili cu viermusi se fac cat mai mici, deoarece lansetele sunt schimbate des – din ora in ora – iar pe substrat nu trebuie sa existe abundenta de nada vie. Momeala trebuie sa atraga atentia pestilor, in primul rand.MAGGOT CAT MAI SUBTIRE. Momeala o constituie Maggot Clip-ul, adica cercelusul cu viermusi. Alegem un model cat mai subtire, pentru ca viermisorii, odata intepati si insirati, sa ramana vii cat mai mult timp.


FLUOROCARBON SUBTIRE. Pentru a evita incurcarea si pentru o prezentare cat mai corecta pe substrat, carligele (numarul 6 sau 8) de tip Long Shank sunt legate cu fluorocarbon subtire.

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.