Critic echilibrate pentru crap mare
acum 13 ani
Pe malul lacului, in doi timpi si trei miscari, ne putem face momeli critic echilibrate, de aceeasi textura si aroma cu boiliesurile pe care le folosim la nadit:
Batem bine 2 oua ca la omleta
Adaugam aroma preferata, 4-5 ml
Adaugam mix de boilies si framantam
Coca este gata
Taiem cubulete de spuma flotanta
Mai mari, sau mai mici, pentru momeli de diferite dimensiuni
Invelim spuma in coca
Putem jongla cu formele cum dorim
Introducem guguloaile in apa care fierbe
Le scoatem cand se ridica la suprafata
Punem momelile la scurs si uscat
In timp scurt sunt gata de folosit
Asa arata prezentarea noastra pe substrat
Fir intins!
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Discută acest subiect și pe ..