Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cu ce nadim la amur?

acum 8 ani
Porumbul este baza oricărui amestec de nădire pentru ten. Unii spun că numai porumbul e bun… Eu folosesc un amestec de nădire care îmi dă incredere mai mare decit porumbul simplu, și anume:
 
 
- 50% porumb înmuiat timp de 3-4 zile, la care adaug zahar (cam 1kg la 10 kg de boabe) și apoi fiert până când bobul de porumb începe să se sparga;
-10-20% porumb de floricele, înmuiat 4-5 zile, apoi fiert;
-20% porumb înmuiat doar o zi sau două;
-10-20% amestec de grăunțe de dimensiuni mai mici (grâu, soia, sorg, mei), înmuiat timp de doua zile;
 
 
 
Înainte de a pleca la pescuit fierb boabele și le amestec în câteva galeți, astfel ca amestecul să fie uniform distribuit și le păstrez în zeama în care au fiert. Am introdus și arome dulci, de miere sau de fructe, dar eu unul n-am vazut diferențe notabile…
 
 
 
Cezar Bibu
 
Alte 7 ponturi importante de la Cezar Bibu pentru pescuitul la amur le veți găsi în revista PPT, numărul de toamnă, care apare în curand.
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.