Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cum sa ai un numar cat mai mare de trasaturi? PONT pentru atractie.

acum 4 ani
Unul dintre cele mai importante lucruri pentru mine, primavara, atunci cand vreau sa obtin un numar mare de trasaturi, este generarea unei atractii cat mai puternice in jurul carligului.
 
pelete crap senzor 
O metoda pe care o folosesc cu mare succes consta in utilizarea peletelor, fie ca vorbim de adaugarea lor in nada (unde reprezinta un procent de 10-15% din cantitatea toala) sau in compozitia saculetilor solubili, fie ca vorbim de un singur tip de pelete sau un amestec compus din mai multe sortimente sau marimi.
 
saculet solubil senzor 
Intotdeauna am certitudinea ca folosind acest tip de saculet atractia generata in jurul carligului este una maxima,  datorita unei dizolvari relativ rapida (timpul poate sa difere in functie de temperatura apei), cat si variabila (cand folosim un amestec de marimi - exemplu 2, 4, 6mm). Mai mult decat atat, sunt de parere ca acest tip de saculet atrage atentia si celor mai mofturosi crapi din zona.
 
claudiu costache senzor 
Exemplul de reusita al acestei tehnici folosite, este un numar de 30 de trasaturi avute in doua partide de 24 de ore, in care am reusit sa capturez printre pestii de talie medie, doua exemplare trecute de pragul celor 20 de kilograme, mai exact unul de 21.20 si altul de 22 kg, dar si cativa mustaciosi situati intre 16 si 18 kg.
 
claudiu costache senzor 
Intr-adevar, scepticii vor spune ca reusita nu se datoreaza decat saculetilor, ci si a unei localizari bune, montura buna, balta buna sau a unei nade, momeli de carlig, vreme buna, etc. Sunt total de acord cu voi, insa ce va pot preciza este faptul ca imi place sa ma diferentiez de restul si cand spun asta ma refer la urmatoarele:
 
amestec seminte senzor 
- Primavara in compozitia nadei adaug pelete, seminte de mici dimensiuni, multa canepa, putin porumb (fie el de conserva sau bonduelle), dar si cantitati generoase de boilies tare (taiat, sfaramat), amestec pe care prefer sa il aditivez intotdeauna cu diverse lichide (ulei de canepa, ulei de krill, robin red lichid) etc.
 
saculet nada 
- Prefer sa folosesc carlige mult mai mici decat o fac ceilalti, in cazul de fata nr. 10. Totodata, incerc sa camuflez totul cat mai mult (utilizarea saculetilor solubili mascheaza la perfectie o mare parte din montura);
 
boilies dipuit senzor 
boilies senzor 
- La inceputul partidelor, momelile de carlig sunt compuse din pop-up-uri pentru avea trasaturi rapid, ca mai apoi sa folosesc aproape exclusiv, boilies dipuit tare in varianta snow-man sau pur si simplu bile de fund (pestele dicteaza preferintele);
 
pescuit cu boilies senzor 
claudiu costache carp angler
 
Daca tineti cont de aceste sfaturi in 9 din 10 cazuri, capturile nu vor intarzia sa apara. Pana data viitoare, fire intinse va doresc si toate cele bune.
 
claudiu costache senzor 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.