Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Episodul 2. Montura BLOW BACK

acum 9 ani
 
Montura Blow Back cu fir moale (foto) este una dintre cele mai eficiente legaturi din punct de vedere al mecanicii. Micul anou, care inlocuieste clasicul varnis de ghidaj pe tija carligului, confera un grad mare de libertate monturii in momentul in care este aspirata de catre peste.
 
 
 
Aceasta montura lucreaza mult mai bine cu momeli grele, de fund, decat cu momeli flotante sau critic echilibrate. Daca folosim varianta cu fir moale (se poate realiza si cu fir camasuit), trebuie sa avem mare grija la incurcare, deoarece este predispusa la asa ceva, mai cu seama daca pescuim lansat. Pentru a elimina acest neajuns este indicat sa folosim saculeti PVA.
 
 
 
Pont: daca pescuiti lansat cu legaturi cu plumb pierdut si monturi Blow Back plus saculeti PVA, aveti grija la contactul cu apa. Plumbul se poate pierde accidental! Este indicat sa folositi legaturi In Line.
 
Crapmania.ro
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.