Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ice rig sau momeala inghetata.

acum 4 ani
In cautarea crapilor, iarna, trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare. Identificam zonele unde crapul alege sa se opreasca si intervenim cu arma noastra cea mai eficienta: momeala.
 
nada inghetata 
In cele ce urmeaza va voi arata o momeala prezentata altfel. E o tehnica (cred ca am vazut-o la belgieni prima data), care mi-a adus rezultate bune in sezonul rece. Reprezinta o alternativa a saculetului solubil, cu avantajul ca poti incorpora, pe langa momeala de carlig, orice combinatie de preparate lichide, substante ce vor schimba ph-ul apei din jurul carligului cu momeala si care ar fi imposibil de introdus in saculetul solubil.
 
momeala inghetata 
Se introduce montura intr-un recipient de plastic, dupa care se adauga substantele lichide.
 
pescuit la crap 
nada inghetata 
Dupa care se baga si se pastreaza la congelator pana cand ajungem pe malul baltii.
 
nada inghetata 
Aceasta tehnica este foarte eficienta si in anotimpul cald cu conditia sa avem un congelator portabil in dotare.
 
nada inghetata 
Nu e o montura pentru distante extreme. Este un rig care se ataseaza la vartejul rapid. Se pot adauga lichide nutritive, viermusi, dip-uri, atractanti, lapte sau tot ce credeti ca ar putea schimba ph ul apei din jurul carligului. Iarna nu iti trebuie multa nada, doar ceva in jurul momelii, iar in saculetul solubil nu poti baga lichide de atractie.
 
bogdan mocanu 
Bogdan Mocanu 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.