Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Metoda care nu da gres niciodata. Formula celor trei: momitor, sac solubil, pasta pe momeala.

acum 7 ani
Din capul locului trebuie precizat ca vorbim despre lacuri pe care le stiti, ati mai fost sau va sunt recomandate. De asemenea, locurile pe care pescuiti si va amplasati monturile sunt bine alese, in sensul ca sunt frecventate de crapi in cautare de mancare.
 
amestec nadire 
Toata lumea stie ca primavara (si nu numai) momitorul este foarte util. Pe el putem incarca amestecul propriu de nadire sau clasica mamaliga. Momitorul are si marele avantaj ca daca reimprospatam des monturile (sa spunem la maximum o ora) locul se si nadeste in doze rezonabile.
 
pescuit crap 
Chiar daca ati fi tentati sa credeti ca daca folositi momitor nu mai este cazul sa apelati si la saculetii solubili, lucrurile nu stau deloc asa. Saculetii PVA sunt foarte ultili chiar si in tandem cu momitorul. In primul rand pentru ca ii putem incarca cu nada praf sau semi-umeda, iar apoi deoarece ei se vor pozitiona pe substrat exact sub carligul nostru.
 
pop-up-uri 
La randul lor, momelile flotante (pop up sau boabe de plastic) nu mai constituie niciun secret. Totusi, nu uitati sa inveliti momeala in pasta solubila! Chiar daca veti munci un pic mai mult la schimbatul lansetelor, operatiunea merita cu prisosinta.
PONT. Daca pastrati pop up-ul pe firul de par, stergeti-l cu o carpa si apoi incarcati-l cu pasta solubila, pentru aderenta.
 
nadire pescuit 
In concluzie, nu uitati formula celor trei: momitor + sac solubil + pasta pe momeala = atractie maxima!
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.