Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Montura cu Line Aligner. Cum se foloseste si la ce ajuta?

acum 7 ani
Montura cu prindere rapida este pretabila pentru a fi folosita pe toata durata sezonului. Prinderea firului textil pe tija carligului ofera acestuia posibilitatea unei rasuciri rapide. Deasemenea, varnisul confera o rasucire perfecta a carligului. Montura este perfecta atat pentru substraturi tari, cat si pentru cele cu namol.
 
strategy line aligner 
Adaptorii Line Aligner indica alinierea firului de forfac cu varful carligului si se monteaza pe ochetul carliglui, inclinati la 90 de grade. Astfel reduc semnificativ pierderea pestilor in drill, cat si la intepare, oferind monturii o mecanica mult mai buna.
 
carlige gamakatsu 
Acest tip de montura se poate utiliza atat cu momeala flotanta, cat si cu momeala scufundatoare, oferindu-i carligului o nota in plus de agresivitate.
 
line aligner rig 
 
Un avantaj al acestor monturi cu line aligner este ca pot fi refolosite.
King-Fish.ro va propune Strategy Line Aligner Rig, o montura realizata perfect, imbinand accesorii de inalta calitate cu un carlig excelent, marca Gamakatsu, la un pret accesibil oricarui pescar de crap.
Un plic contine 2 monturi. Vezi aici oferta completa.
 
line aligner  
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.