Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

MULTIRIG

acum 13 ani
Conceputa ca o montura pentru pop-up, montura multi este perfect potrivita pentru pescuitul crapului mare. Montura este foarte agresiva si daca ne uitam la forma ei in apa, constatam ca planeaza ca o gheara – fiind aproape imposibil de evacuat din moment ce a fost aspirata de crap. Nu numai ca riscul incurcarii aproape nu exista si poate sta pe cele mai dificile substraturi, carligul poate fi schimbat instant, printr-o simpla ajustare a formei firului, care se creeaza langa ochiul carligului.
 
Lucreaza cel mai bine cu carlige de tip „Choddy” sau „Kurv Shank”, insa fiecare pescar poate avea preferinte in functie de rezultate. Pop-up-ul trebuie ancorat cu o alica de plumb si astfel avem o montura epica.
 
Componentele necesare:
 
a)Fir Hybrid Soft
b)Carlig Choddy sau Kurv
c) Anou rotund boilies
d) Alica de plumb
 
 
Pasi de urmat:
 
1 – Creati o bucla mare stransa la capat printr-un nod in forma cifrei 8.
2 – Strangeti bucla la capat si o introduceti prin ochetul carligului, astfel incat sa iasa prin spatele tijei.
 
3 – Introduceti anoul si treceti capatul buclei peste carlig, spre interiorul tijei.
 
 4 – Decojiti cativa mm de fir imediat sub nod, si atasati o alica asfel incat sa aveti o montura echilibrata in functie de marimea pop-up-ului. De asemenea partea decojita, si ancorarea acesteia pe substrat, va permite o miscare mai naturala a monturii, libera sa intepe orice crap.
 
5 – Atasati pop-up-ul dorit, de anou, cu ata dentara.
 
Costin Somodea - 19 mai 2011
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.