Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Patru variante castigatoare pentru pescuitul la boilies!

acum 7 ani
Atractivitatea momelii de la carlig joaca deseori rolul cel mai important intr-o partida de pescuit. De foarte multe ori bila de pe firul de par nu este suficienta pentru a pacali crapul. Crapmania.ro va prezinta patru solutii foarte prinzatoare…
 
pasta solubila carlig
 
1. Pasta solubila
 
De acum bine cunoscuta pasta solubila joaca un rol foarte important in ecuatia atractivitatii. Folositi boilies mic pe firul de par (16 mm) invelit in pasta solubila si nu va grabiti sa reimprospatati momelile. Trasatura poate sa apara si mai greu, pentru ca boiliesul ramane pe substrat bine garnisit.
 
snowman solubile 
2. Snow man cu solubile
 
Snow man-ul este o momeala critic echilibrata, deosebit de tentanta pentru pesti datorita pozitiei de pe substrat si a faptului ca este usoara. Sugestia noastra este sa atasati acestei monturi un saculet PVA cu doua solubile si veti avea surprize foarte placute.
 
boilies cu norisor
 
3. Boilies cu norisor
 
Atunci cand pescuim cu bila tare de 20 mm la carlig vom avea rezultate in momentele in care pestii se hranesc frenetic pe patul nostru de nada sau in afara acestuia. Totusi, putem forta trasatura si in afara situatiei de mai sus cu un saculet PVA in care introducem nada praf si seminte.
 
solubila cu saculet solubil
 
4. Solubila 24 mm
 
Solubila mare, de 24 mm, este o momeala excelenta deoarece dupa o semi-dizolvare se transforma intr-una de dimensiuni perfect agreate de crapi, indiferent de gabaritul lor. Doua boiliesuri tari de 20 mm alaturate carligului vor face momeala noastra si mai atractiva. In momentul in care un crap va a tarcoale monturii fiti sigur ca solubila semi-dizolvata va fi prima aspirata.
 
Fir intins!
 
ponturi crap 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.