Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pescuit selectiv cu Claudiu Popa. Cum sa prinzi crap mare?

acum 6 ani
Primesc adesea intrebari legate de selectia crapului. Vreau sa incep prin a spune ca trebuie sa cautam acesti pesti capitali in primul rand in lacurile in care exista. Iata cateva ponturi din partidele mele.
 
lacuri cu peste mare 
Dupa ce ne informam si ne asiguram de acest aspect, de obicei caut zonele cu cea mai mare adancime din balta respectiva.
 
In 90% din cazuri, au functionat zonele cu adancimi de peste 2 metri. Adancimea maxima la care am prins crap a fost de 21 de metri, asa ca nu ma feresc de "adancuri".
 
pescuit la crap cu claumar 
Intotdeauna incep prin prezentari mici precum un boilies de 15mm simplu sau cu un pop-up de 10mm. Daca trasaturile incep sa apara, dar nu prind nimic mare, incep sa maresc distanta dintre carlig si momeala, chiar pana la 7 cm.
 
carlige carp spirit 
Carligele folosite la fiecare partida sunt nr 5 de la Carp Spirit, modelul Bolie Beak Point. Abia dupa toate acestea incep sa cresc dimensiunea momelii, fiind foarte rare cazurile in care am ajuns sa pescuiesc cu un boilies de 24mm si pop-up de 20mm.
 
pop-up robin red dynamite baits 
Un mic pont este folosirea pop-up-ului Robin Red de la Dynamite Baits, produs care nu m-a dezamagit niciodata in goana dupa capturi.
 
claudiu popa claumar 
Va stau la dispozitie cu raspunsuri la orice intrebare legata de pescuitul crapului atat in magazinele Claumar sau online in comentarii la articol sau pe forumul Crapmania.ro
 
Claudiu Popa
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.