Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Plastice fantastice

acum 13 ani
INTR-UN TREND MONDIAL CAT MAI NATURAL, ECO, IN PESCUITUL CRAPULUI FAKE-UL ESTE LA PUTERE. Totusi, un lucru nu poate fi negat. Momelile artificiale prind foarte bine.

VIERMUSI DE SILICON. Pe cercelus de sarma aplicat firului de par, sau direct pe carlig, viermisorii artificiali sunt foarte buni mai ales in sezonul rece.


LIBELULE. Momeala migaloasa, dar eficace. Larvele artificiale se pot folosi la mascarea tijei carligului, in cazul prezentarilor de mare finete.


INTEPARE MAI BUNA. Pe piata mai exista, pe langa viermisorii de silicon, o gama de plastice, divers colorate, care imita aceeasi momeala insa este fabricata in alt scop. Viermii de plastic se trag pe forfac in locul shrink-tube-ului, pentru efectul de rasucire al carligului in gura pestelui.


FASCINANTUL SI ETERNUL BOB DE PORUMB. Regele momelilor artificiale din romania ramane bobul de porumb. Rosu, roz, alb sau galben, mic mijlociu sau mare.

UTILIZARI VARIATE. De la clasicele doua bucati pe firul de par, pana la bobita de porumb opritor pentru boilies, aceste plastice provoaca permanent imaginatia pescarilor si a producatorilor.


                 

FIECARE CU PASARICA LUI. DE PLASTIC.

COCO inveleste doua boabe galbene in pasta de aceeasi culoare. SORIN pune pe firul de par o boaba galbena si una alba mica langa saculetul cu stick mix. BABOIERU da cu o boaba rosie si una galbena, alaturi de nelipsita mamaliga cu spartura. TATA NITU ne prezinta, pe un saculet cu Grambel, doua boabe galbene, una mare si alta mica.

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.