Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pont de sezon de la Andrei Vladeanu: boilies mic si pelete in saculet PVA!

acum 5 ani
In acest anotimp, daca ne propunem sa prindem niste pesti mai rasariti si nu suntem adeptii filosofiei “orice trasatura e buna”, tactica urmatoare este una care a dat rezultate foarte bune. Iata in ce consta…
 
ponturi primavara la pescuit 
Saculeti PVA mici, umpluti cu boilies si pelete. Daca nu avem boiliesuri mici (12-14 mm) putem sfarama unele mai mari. Este foarte bine sa stropim saculetii cu dip.
 
ponturi de primavara la pescuit 
Deoarece atasam saculetul PVA la carlig ne permitem sa nu folosim varnis pe carlig (nu mai exista riscul incurcarii), iar mecanica monturii va fi superioara.
 
pont primavara pescuit 
Asa arata montura inainte de lansare. Sigur ca vom folosi fir moale pentru legat carlige, iar prinderea saculetului va distribui rezistenta chiar in nod.
 
ponturi primavara la pescuit 
Daca am ales bine locurile de pescuit trasatura nu va intarzia sa apara, iar daca reimprospatam monturile mai des (o ora, o ora si jumatate) in prima instanta nici nu e nevoie de nadire.
 
andrei vladeanu 
Aceasta tactica mie mi-a dat rezultate foarte bune pe apa rece si foarte rece. Nu am folosit dipuri uleioase, iar boiliesurile si peletele au fost de cea mai buna calitate. Spor la treaba!
 
Andrei Vladeanu 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.