Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

POP UP, POP DOWN…

acum 11 ani
Foarte multi pescari folosesc momeli flotante, iar dintre acestea cea mai des intalnita in truse este pop up-ul. Adica bila plutitoare. Logic, principala calitate a acestor momeli, pe langa aroma si culoare, trebuie sa fie flotabilitatea. De ce este important ca pop up-urile sa pluteasca cat mai mult ?
 
Majoritatea firmelor care produc pop up-uri au în descrierea produselor urmatoarea propozitie: “Vor sta flotante săptămâni întregi!“ Vom ține în apă o montură două săptămâni? Raspunsul este, desigur, nu. Producătorii vor să iți transmită ca momelile produse de ei vor pluti și dupa două săptămâni, lucru care ne asigură ca pop up-ul nostru nu va avea nicio problemă de flotabilitate după 12, 24, sau chiar 48 de ore.
 
 
 
În testul revistei PPT, in care 11 momeli diferitea au stat in acvariu timp de 5 zile, s-a observat ca unele bile iși reduc flotabilitatea la jumatate sau chiar mai mult. Cu siguranță, dacă le-am fi folosit pentru o montură snow man, de exemplu, dupa un timp momeala ar fi devenit una de fund, pentru ca pop up-ul si-ar fi pierdut forta de a mai ridica in pozitie verticala omul de zapada.
 
 
 
Pop up-uri folosite in testul revistei Pescuitul pentru toti (PPT)
 
SOLAR – Jacko s
MAINLINE – Red Plum
CC MOORE – NS1 Specials
BAIT&FEED COMPANY – Plum & Black Pepper
FRANK WARWICK BAITS – Special Fruit
DYNAMITE BAITS – Fluro Robin Red
STICKY BAITS – Pineapple and Butyric
QUEST BAITS – Rahja Spice Pink
SENZOR PLANET – Prunela
SBS BAITS – AV1
NUTRABAITS – White Spice
 
 
Pop up-ul Quest, după 24 de ore, și-a redus flotabilitatea la jumătate.
 
 
Același lucru s-a întâmplat și cu cel de la Mainline, dar după 72 de ore.
 
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.