Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

PROVOACA-TI TRASATURI!

acum 11 ani
Boiliesurile critic echilibrate nu mai sunt un secret pentru nimeni si au devenit foarte folosite pentru eficacitatea lor. Ele se pot prepara in mai multe feluri. Ce ne facem insa daca ne aflam pe balta, nu avem la noi decat bile clasice, dar vrem sa ne usuram boiliesul de la carlig?
 
Critic echilibratele au doua mari avantaje ca momeli. In primul rand se pot prezenta pe substrat deasupra carligului, fiind mai usor de reperat pentru pesti. Apoi, fie ca plutesc sau stau pe fund (in functie de cat de flotabilitate) sunt mult mai usor de aspirat si de crapii precauti, care doar pipaie discret momela. Un boilies critic echilibrat va ajunge mult mai rapid in gura pestelui decat unul normal.
 
 
Boiliesurile critic echilibrate se prepara, in principiu, in trei feluri. Amestecand mix de boilies cu mix de pop up, cu bucatele de pluta in mix sau cu spuma flotanta inauntru. Toate aceste procedee necesita pregatiri speciale, inca de acasa. Totusi, daca nu avem la noi pe balta bile critic echilibrate si dorim, sa ne usuram boiliesul de la carlig mai exista o solutie.
 
 
Avem nevoie de o preducea speciala, care se comercializeaza in diverse diametre, si de spuma flotanta cilindrica. Evident, in functie de cat de adanca facem gaura in bila si cat de multa spuma introducem, bilele noastre vor avea un grad mai mai mare sau mai mic de flotabilitate.
 
 
 
 
 
 
 
Fir intins!
 
Crapmania.ro 
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii