Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Rubrica ABC (incepatori). Saculetul PVA si legea lui Arhimede.

acum 7 ani
Atunci cand pescuiti cu boilies sau solubila pe firul de par cu montura cu plumb pierdut si va vine ideea sa atasati un saculet solubil carligului, intervine o problema. Daca introducem in PVA 2-3 bile, acesta va avea o dimensiune maricica si ne vom lovi de o chestiune descoperita in secolul al III lea de Arhimede:
 
"Un corp scufundat într-un fluid este împins de către fluid, de jos în sus, cu o forță egală cu greutatea volumului de fluid dislocat de către corp."
 
tehnica pescuit
 
Ei bine, in aceste conditii intervine un mare risc sa pierdem plumbul la contactul cu apa. Exista solutia securizarii clipsului cu un o bucatica de banda solubila, insa cel mai indicat in astfel de cazuri este sa apelam la montura IN LINE.
 
montura inline 
Astfel, suntem siguri ca intreaga nostra montura ajunge in siguranta pe substrat si - mai mult - avem avantajul de a putea folosi chiar si un forfac mai lung decat tija rigida a plumbului, deoarece acesta nu se va incurca in aruncare.
 
pescuit crap 
Celor aflati la inceput de drum in pescuitul crapului site-ul Crapmania.ro le ureaza FIR INTINS!
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.