Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Secretele lui Frank Warwick

acum 11 ani
La puternicul concurs din 6 august de la Tâncăbesti Frank Warwick vine să câstige. Anul trecut, la prima editie Meet Carp Romanian Awards, a stat 100 de ore pe locul secund în clasament si a terminat pe pozitia a patra. Cum a pescuit?
 
MOMELI IZOLATE
 
 
 
„Regulamentul ne-a obligat să nădim cu cobra, pentru că, în mod normal, am fi folosit racheta de nădire. Am fi utilizat rachete mari, unde am fi pus multe boiliesuri, pentru a nădi foarte precis si foarte repede. Cred ca am lansat aproximativ 40 de kilograme de boiliesuri numai cu cobra. Bratul începe să ți se umfle si îl simti complet amortit. Am decis să nădim pe o arie destul de mare si să pescuim dincolo de această zonă cu o momeală nouă, cu atractie sporită. Apoi după ce pestii au început să sară în zona nădită, am intrat si noi pe această zonă si am pescuit mai scurt, am avut ceva trăsături, după care pestii s-au mutat iar si am dus si noi din nou momeala în spate. Am continuat să schimbăm mereu locul de pescuit, între cele două zone. Momelile noastre de cârlig sunt special făcute pentru aceste gen de pescuit.
 
 
 
 
Single Hook Baits sunt specialitatea mea, le fac din 1991. Am petrecut toti acesti ani experimentând, încercând diferite combinatii, am avut multe deceptii, dar de-a lungul vremii am învătat multe lucruri legate de momelile Single Hook si despre momelile cu valoare nutritivă scăzută. Practic, mi-am pus toate cunostintele si informatiile acumulate în aceste momeli foarte atractive pentru pesti. Dacă momeala nu este de bună calitate cu sigurantă nu vei avea trăsături pe timpul noptii. Va fi foarte dificil să ai activitate pentru că momeala este izolată si în plus este de dimensiuni reduse. Dacă este de calitate bună, cu sigurantă va atrage. Deci trebuie să o faci cât se poate de bună si nu neaparat folosind foarte multe arome. Trebuie să pui destul de multe ingrediente ca să ajungi la un produs bun. De exemplu, eu folosesc fructoză si MSG, potentator de gust, plus alte ingrediente, arome si uleiuri esentiale.”, a explicat Frank Warwick.
 
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.