Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

VIDEO. Cum se face montura D-RIG? Pas cu pas + pont!

luni, 19 septembrie 2022

D Rig reprezintă o variantă ceva mai pretențioasă a monturii Blow Back. Ea a fost gândită pentru a îmbunătăți mecanica Blow Back Rig. D-rig oferă libertate de mișcare momelii de cârlig și asigură o înțepare promptă a peștelui chiar și atunci când acesta va încerca să o scuipe. D Rig este eficient alături de toate categoriile de momeli: scufundătoare, critic echilibrate sau flotante.

D rig poate fi utilizat doar cu fire rigide (stiff) și cârlige curve shank. Modul de legare nu este unul complicat, deși la prima vedere pare destul de greu.

Bogdan Toderaș 

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:26

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com