Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Florin Nita a debutat in nationala Romaniei! Fanii l-au intampinat cu aplauze si intreg stadionul i-a scandat numele.

vineri, 10 noiembrie 2017
Minutul 71 al partidei România - Turcia, desfăşurată la Cluj-Napoca, a adus un debut în echipa naţională. Florin Niţă, portarul FCSB-ului, i-a luat locul lui Costel Pantilimon între buturi, bifând primul meci sub tricolor.
 
debut nita 
 
Deşi a fost convocat la toate acţiunile echipei naţionale din ultimul timp, Niţă nu a apucat să debuteze din cauza mizei partidelor pe care le-a disputat România, în preliminariile CM 2018. Primul amical sub mandatul lui Cosmin Contra i-a adus debutul lui Niţă. În momentul schimbării cu Pantilimon, Niţă a fost aplaudat de tot stadionul şi fanii prezenţi în tribune i-au scandat numele celui mai constant om al FCSB-ului din ultimii ani.
 
florin nita pescuit 
florin nita pescuit 
florin nita pescuit 
Florin Nita este cunoscut si in randul pescarilor, fiid un client fidel al lacurilor de la Tancabesti. A reusit sa prinda pe langa minge si multe capturi de amur, specie pe care o prefera in partidele sale.
 
Sursa: Prosport.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.