Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Gica Popescu la 52 de ani: ''Sunt pescar discret ca si aparitie, dar nu ca performanta. Acolo stau mai bine ca la fotbal.''

miercuri, 9 octombrie 2019
Fost capitan al nationalei Romaniei si al echipei FC Barcelona, Gheorghe Popescu s-a nascut pe 9 octombrie 1967, la Calafat. Primul contact cu fotbalul l-a avut la Universitatea Craiova, jucand de-a lungul carierei la Steaua, PSV, Tottenham, Barcelona, Galatasaray (cu care a câştigat Cupa UEFA in 2000), Lecce, Dinamo si Hannover, de unde s-a si retras, in 2003.
 
Gică a adunat 115 selectii la echipa nationala, pentru care a marcat de 16 ori, fiind ales fotbalistul roman al anului in 1989, 1990, 1991, 1992, 1995 si 1996.
 
gica popescu pescuit 
Gheorghe Popescu implineste astazi 52 de ani. ''Baciul'' a dezvăluit marea pasiune tinuta ascunsa pana acum.
 
''Sunt pescar discret ca si aparitie, dar nu ca performanta.Acolo stau mai bine ca la fotbal. Delta Dunarii mi se pare un loc incredibil. E superb. Ma simt mai bine decat in orice loc din lume. La liniste pescuiesc, la peisaj, la stat cu prietenii, la plimbatul cu barca. Nu imi incarc in nicio alta parte bateriile ca acolo'', a declarat Gica Popescu la TV Telekom Sport.
 
gica popescu pescar 
La multi ani, Gica!

Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.