Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Liviu Dragnea prinde si elibereaza?

luni, 29 august 2016
Presedintele PSD este si pescar. In weekend a mers la o partida de pescuit si a reusit sa aduca la mal un amur de 13 kilograme.
 
"Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Reteta? 90% rabdare, 10% lupta. Apoi il eliberezi pur si simplu!😄😄😄", a scris politicianul pe pagina sa de facebook.
 
dragnea pescuit 
Se pare ca i-a fost greu sa se fotografieze cu captura. "M-am chinuit mult pana am reusit sa fac poza! Nu numai ca era alunecos, dar și destul de greu", a marturisit Dragnea.
 
Desi nu este un pescar experimentat, Liviu Dragnea, a folosit o montura corecta, cu momeala asezata pe firul de par.
 
"Am facut o montura cu 3 boabe de porumb artificiale si un mic pop-up (stiti, montura in care nu se pune momeala pe carlig)."
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 29 august 2016 17:16

    Dan Gabriel Calinescu : Si Victor Ponta era scufundat in lac si doar ce agatase pestele in carligul lansetei lui Dragnea? :))))

  • marți, 30 august 2016 18:31

    Gigi Codin : Bună glumă, domnule Călinescu. Încercați un interviu la Vacanța mare.

  • luni, 10 octombrie 2016 17:29

    viorel ionescu : Da e buna asta:"Am facut o montura cu 3 boabe de porumb artificiale si un mic pop-up (stiti, montura in care nu se pune momeala pe carlig)."declara politicianul. Mor,bre,pai 3boabe de porumb artificial ridica carligul:in cele mai inalte culmi de civilizatie si progres,basca sa-i puna si un mic pop-up.O FI FOLOSIT TUNGSTEN, dar totusi si ala trebuie sa-l pui undeva ca sa-i fie bine mecanicii stim noi cui sau poate a facut un zig-rig si atunci numai avem nimic de comentat.Stima tuturor!