Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Mihai Bobonete a ajuns la peste 20 de kilograme. Record pentru comediant!

joi, 17 august 2017
Dupa ce a incheiat filmarile pentru un nou sezon al serialului “Las Fierbinti” de la Pro Tv, Mihai Bobonete a ales sa isi petreaca mini-vacanta de Sf Marie pe malul baltii, la pescuit.
 
scule pescuit mihai bobonete 
Dotat cu tot ce ii trebuie unui pescar adevarat de crap, Bobita a ales ca locatie una dintre cele mai bune balti de crap din jurul Bucurestiului: Moara Vlasiei 2.
 
Capturile n-au intarziat sa apara, iar dupa scurt timp acesta a postat prima fotografie pe pagina sa de facebook.
 
bobonete pescuit 
"Magnum 4Carp pe Moară, sustinut de Claudiu Popa de la Claumar Pescar si de Sorin Nita Coach, reusesc un nou record personal la crap romanesc, 15 kg in cap. O zi extraordinara, temperatura ideala si colegi pe masura!", a fost comentariul actorului la fotografia cu crapul de 15 kilograme, cel mai mare prins de el pana atunci.
 
La doar o ora distanta, Mihai Bobonete a pus pe salteaua de receptie un nou exemplar, de data aceasta sarit de 20 de kilograme.
 
bobonete pescuit crap record 
"Iertati-ma ca va deranjez... Stiti ce ziceam de recordul personal de 15kg mai adineauri?... Uitati-l, acum trebuie sa trec peste 20,8kg:))) Ma simt ca si cum am castigat la Olimpiada, plus ca mai eram si pe telefon cu antrenorul meu de pescuit Sorin Nita! :))) P. S. Fața mea tradeaza niste dureri de spate capatate mai acum fo 3 zile.".
Comediantul a impartasit imediat bucuria cu fanii sai de pe pagina de socializare. 
 
Crapmania.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 17 august 2017 17:53

    Bogdan Stoian : In ultima poza chiar seamana cu crapul. Bravo Bobo, felicitari si la mai mare.

  • vineri, 18 august 2017 09:40

    valter barbu : Parca suna mai bine '' actor de comedie'' decat comediant,nu?

  • vineri, 18 august 2017 12:23

    Dan Mateianu : asta inseamna comediant conform dex, actor de comedie :)

  • vineri, 18 august 2017 19:52

    valter barbu : Tot dex-ul mai spune ca termenul de comediant este folosit in special pentru actorii de circ sau de balci,ceea ce nu e cazul aici.De aceea am zis ca ''actor de comedie'' se preta mai bine..