Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Nicu Rata a descoperit un nou bar Las Fierbinti, la Sulimanu.

luni, 7 septembrie 2015
Malu Marius Chivu alias Nicu Rata, taximetristul din serialul Las Fierbinti "a gresit drumul" catre filmari. De cand a descoperit un nou bar Las Fierbinti, actorul vine tot mai des la Balta Sulimanu.
 
 
 
Aproape in fiecare weekend, Nicu Rata se relaxeaza la o partida de pescuit pe balta Sulimanu. Nu este un pescar profesionist, insa prinde peste.
 
 
 
"Sunt un pescar prost instruit, dar care prinde peste. Sulimanu este locul unde vii sa faci mizerie pentru ca este prea curat".
 
 
 
 
 
Merge la balta alaturi de prieteni si familie si are un stil aparte de pescuit: "Mi-am luat o lanseta si o undita si le folosesc amestecate. Pescuiesc la lanseta cu pluta". La fiecare partida incinge si un gratar.
"La ultima partida am copt un sac de 25 de kg de vinete si 10 kg de ardei capia. Ne-a ajutat si Adi, baiatul care are grija mereu de buna dispozitie."
 
 
 
 
Un bun prieten, Marius Nae, cu care se afla la pescuit l-a surprins pe Nicu Rata cand isi facea "selfie"-uri folosind comanda vocala a telefonului. De atunci salutul lor la pescuit este: "Cheese". 
 
 
 
 
Weekend-ul urmator are programata o noua sesiune, in care va avea un nou partener. Este vorba de Jack (foto jos), un doctor roman, dupa cum ne-a declarat comediantul.
 
 
 
Crapmania.ro 
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.