Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta BITINA 3, Ialomiţa

Ultima actualizare: 16 mai 2020, de Viorel Mateianu
D.N. Bucuresti-Urziceni. inainte de intrarea in comuna Movilita se face dreapta pe drum si se urmeaza indicatorul spre manastirea Sfanta Vineri. Drumul este de aproximativ 35km din Bucuresti. 

Drumul este asfaltat, se da la peste doar pe partea cu baraca, balta are o lungime de 800 m, te lasa sa dai si pe diguri, daca ploua nu te lasa sa intri decat pe jos, fara masina. 
crap
Reţinere
100 ron cu 5 kg crap asigurat
Foarte bun
Este asfaltat pana la balta
            Pescuitul se deschide dimineata incepad cu ora 6 si se inchide la ora 19:30. Taxa este de 100 ron, in care se includ 5 kg de peste (crap romanesc).ce se va prinde peste 5 k incluse in taxa, se va plati cu cate 15 ron/kg. In cazul in care nu prindeti cantitatea de 5 kg, noi va completam. Pestele prins nu se elibereaza. Deplasarea pe balta se va face pe jos, masinile fiind parcate in incinta fermei. Pescuitul se elibereaza numai in locurile amenajate si indicate de noi. La plecare aveti obligatia de a strange si arunca gunoiul in locurile special amenajate, in caz contrar, sunteti obligati sa achitati o taxa de agrement in valoare de 10 ron de fiecare pescar. Taxa agrement 10 ron pentru orice persoana care nu pescuieste (in afara de copii, doamne si domnisoare) pentru mai multe detalii snati la numerele de contact: Alex 0766.471.918Venus 0762.299.211
        

Unei persoane îi place asta.

Comentarii
Momentan nu există comentarii.