Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Candeasca 1, Călăraşi

Ultima actualizare: 16 mai 2020, de Viorel Mateianu
Balta Candeasca 1, Călăraşi
Bazinul se afla in satul cu acelasi nume, comuna Belciugatele, judetul Calarasi la aproximativ 24km de Bucuresti.

Pe balta se gasesc foisoare destul de spatioase, dotate cu prize si iluminat electric, atat in interior cat si in exterior. 
Fiecare loc de pescuit este amenajat (pietruit si iluminat cu un proiector) si exista masa, banca si gratar.

La dispozitia pescarilor care vor sa vina cu familia sunt 3 cabanute foarte cochete utilate cu TV, 2 paturi, frigider, priza si iluminat electric. Acestea au loc de pescuit aferent.
 
Administratia detine supraveghere video pe timp de zi si de noapte dar si o parcare amenajata.

crap   caras   cteno   somn   stiuca   biban   salau
C & R
contactati adminstratia
Foarte bun
Pentru a ajunge la aceasta balta se iese din Bucuresti pe la Cora Pantelimon (Lebada), treceti de Branesti, Islaz, virati stanga catre indicatorul spre Belciugatele, tineti drumul drept in comuna pana la intersectia cu Primaria unde virati la dreapta si intrati in satul Candeasca. De acolo urmariti indicatoarele cu Valea Iazurilor pana la hotel unde cobarati panta ca sa ajungeti pe balta.
            Pe balta Candeasca, bazinul nr 1 se pescuieste in regim C&R.Se poate pescui cu maxim 4 lansete care sa aiba un singur carlig la fiecare. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. In contul taxei sunt incluse :- spray antiseptic- saltea de primire tip cadita- plantat cu navomodelul - la solicitare pescarului se poate beneficia de aeroterma. Nu uitati ca ar fi bine sa va faceti o rezervare in prealabil, administratia se poate contacta la unul dintre numerele de mai jos :0760664400 CLAUDIU0763200650 CRISTI

        

Unei persoane îi place asta.

Comentarii