Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Floarea Popestiului, Ilfov

Ultima actualizare: 16 mai 2020, de Viorel Mateianu
mica dar cocheta
crap
Mixt
60 lei C&R -12 ore 120 lei -retinere 5 kg-12 ore
Foarte bun
            REGULAMENT DE PESCUIT FLOAREA POPESTIULUI 

1)Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete) obligatoriu dotate cu 1(un)singur carlig si sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de rupere a firului!!!2)Taxarea se efectueaza pe lac, fiecarui platitor inmanandu-i-se personal prezentul Regulament, pentru care va semna de luare la cunostinta pe bonul de acces achitat. Doar persoanele care au achitat taxa de pescuit si ale caror nume sunt trecute pe bonul fiscal au dreptul de a pescui,celelalte persoane sunt rugate sa pastreze distanta fata de pescar si nu au voie sa participe la pescuit
3)Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit sau varsta pescarului.
4)Accesul la pescuit se face nominal.
5) Parcarea masinilor se va face in spatiile special amenajate.
6)Parasirea locului de pescuit se va face prin punctele de acces si numai dupa efectuarea controlului pestelui retinut.. Pescarii sportivi care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiti la pescuit.
7)Capturile de CRAP care vor depasi 5 KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse in stare vie si fara a fi ranite, la fel si pentru cele sub 1Kg !!!
8)Nadirea se face de pe mal. Momelile folosite vor fi cele clasice. Nu se admit momeli insalubre. Aveti obligatia sa prezentati momelile la controlul personalului de serviciu.
9)Este strict interzis sa puna pestele in acelas juvelnic 2 sau mai multi pescari!!!
10)Nu se admite pescuitul prin metode interzise de lege, ca de exemplu pescuitul cu ”grebla” sau cu mana, folosirea ”ariciului”, a carligelor de agatat etc. 
11)Este strict interzis pescuitul la BOMBA !!!
12)Fiecare pescar este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat pentru pescuit !!! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur permis de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
Pescarii se vor supune controalelor persoanelor autorizate.
13)Se interzice spalarea masinilor langa apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei.
14)Detinatorii de caini sunt obligati sa isi controleze in permanenta animalele, astfel incat sa se asigure siguranta persoanelor care circula pe malul apei.
15)Nu se elibereaza decit maxim 2 bonuri unui pescar(valabil pentru cei care vor sa retina mai mult decit cele 5kg admise)!!!
16)Pescarii sportivi sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si in apa. In acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.
17)Pe acest bazin sunt interzise manelele,injuriile,chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta(pescarul insa nu trebuie sa inteleaga ca nu poate face un gratar sa bea o bere,dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!!
18)Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit de o persoana,restul persoanelor care-l vor insotii,vor platii o taxa de agrement de 10 RON !!
19) Pescarii vor trebuii sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant(cei care nu au asa ceva,pot cere de la paznicul care incaseaza taxa,contra cost (aceste obiecte )
20) Acela care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi scos imediat de pe bazin,dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment(daca este unul dintre acei pescari care au platit taxa ca sa retina peste)!!!
21) Accesul interzis cu animale de companie!!!
ACCESUL PE BALTA SI PESCUITUL INCEP DE LA ORELE 06,00 SI SE TERMINA LA ORELE 18,00 !!!!!!!!!!!!!! 
PESCARII TREBUIE SA LASE LOCUL DE PESCUIT CURAT(FARA CHISTOACE DE TIGARI,COJI DE SEMINTE,ETC) 
ATENTIE!!! 
Incalcarea legislatiei in vigoare si a prezentului regulament se sanctioneaza disciplinar - cu excluderea de la pescuit, material sau penal, dupa caz. 
PE ACEST BAZIN CEL CARE VA FI PRINS CA SUSTRAGE(ASCUNDE)PESTE,ALTUL DECIT CEL CARE POATE FI RETINUT 
CONFORM TAXEI ACHITATE,SE FACE VINOVAT DE FURT,FAPTA PENALA PEDEPSITA DE ART 208 CODUL PENAL.VINOVATIIVOR FI RECLAMATI ORGANELOR DE POLITIE !!!!!!!!!!!!!
        


Comentarii
 • luni, 23 octombrie 2023 09:52

  Daniel Carstoiu : 100 lei/12h feeder c&r, 120 lei/12h clasic 4 lansete crap c&r.

 • luni, 23 octombrie 2023 09:52

  Daniel Carstoiu : Floarea Popestiului.