Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Iaz Cabanutele Pescarilor, Iaşi

Ultima actualizare: 16 mai 2020, de Viorel Mateianu
Balta Iaz Cabanutele Pescarilor, Iaşi
 Iazul Cabanutele Pescarilor va pune la dispozitie locuri special amenajate si 7 cabanute cu ponton individual dotate cu pat dublu si masuta. Beneficiati de gratar, cos  de gunoi, umbrele, iluminat nocturn si bancute dispuse in zona individuala, parcare, electricitate, acces la toaleta si apa potabila.

Cum Ajungem?

Din Iasi spre iesire Letcani -stanga dupa calea ferata spre Dumesti- dupa 8km urmariti indicatorul spre Sat Chilisoaia - pe drum pietruit 3km.

C&R 12H - 50 lei / C&R 24H - 70 lei / Retinere 12H - 80 lei / Retinere 24H - 120lei, Cabanuta 24H - 80 lei
crap   caras   cteno   somn   stiuca   fitofag
Mixt
C&R 12H - 50 lei / C&R 24H - 70 lei / Retinere 12H - 80 lei / Retinere 24H - 120
Foarte bun
Iasi - Letcani - Banu - Dumesti - Chilisoaia / Harpasesti, sau folosind Waze , cautati Iaz Cabanutele Pescarilor .
                        Pasiune si respect pentru natura
                                                       REGULAMENT PESCUIT SPORTIV – RECREATIV 2019
​
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, PESCARUL va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli ! Achitarea taxei reprezinta ACORDUL pescarului fata de actualul regulament!
​
2. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pana in acel moment, cu interzicerea definitiva a accesului ulterior in cadrul Iazului CABANUTELE PESCARILOR !
 3. Bonul corespunzator taxei de pescuit va fi pastrat si prezentat pentru control.
4. Accesul cu autovehicule in perimetrul lacului este INTERZIS. Masina va fi parcata in parcarea amenajata la intrarea in incinta!
5. Prin „zi de pescuit” se intelege intervalul de timp cuprins intre orele 18:00 – 17:30 in cazul partidelor de 24h. Programarea cu minim 24 ore inainte. Partidele de 12 ore incep la 05:30, accesul fiind posibil de la ora 5:00.
6. Pescarul poate folosi pentru pescuit maxim 4 lansete sau undite dotate doar cu UN CARLIG si plumb sau cu naditor pierdut, montura permitand eliberarea plumbului sau naditorului in cazul ruperii firului, iar inaintasul textil va avea o lungime de maxim 8 m.
7. Sotia sau copilul (cu varsta maxima de 14 ani) persoanei care a achitat taxa corespunzatoare are dreptul sa foloseasca una dintre unditele sau lansetele pescarului platitor, doar in dreptul locului rezervat, fara taxe suplimentare. TOTI CEILALTI INSOTITORI, INDIFERENT CA PESCUIESC SAU NU, VOR ACHITA JUMATATE DIN TAXA DE PESCUIT ! (maxin 2 insotitori fara alte ustensile pentru pescuit).
8. Este interzis pescuitul cu monturi ce contin mai multe carlige (la „bomba”, „placuta”, „japca” (coasa), cu doua carlige, etc.). Pescarul care foloseste astfel de monturi va fi evacuat din complex fara returnarea taxei de pescuit, iar pestele retinut va fi eliberat in apa.
9. Este interzis pescuitul in afara zonelor special amenajate.
10.Pe toata durata de timp rezervata pentru pescuit, personalul de securitate are dreptul de a controla si cantari pestele capturat.
& Poate fi retinuta cantitatea de maxim 5 kg crap cu o greutate situata intre 1 si 4 kg/exemplar de catre persoanele care au achitat taxa;
&  Exemplarele de crap sub 0,5 kg sau care depasesc 4 kg vor fi eliberate imediat inapoi in lac, in stare vie si fara a fi vatamate.
& Poate fi retinuta orice cantitate de caras fara costuri.
11.Pestele retinut trebuie pastrat doar in juvelnic ecologic pe toata durata partidei de pescuit. Este interzisa pastrarea pestelui in pungi de plastic, recipiente cu apa sau depozitarea acestuia in masina !!!
12. Fiecare pescar este obligat sa se prezinte cu saltea de primire tip Cradle (cadita), spray antiseptic, mincioc cu plasa ecologica (fara sarma), juvelnic sau sac de pastrare daca se doreste sa se retina peste.  
13.Gratarul se poate face, insa obligatoriu in locurile special amenajate, fiind interzisa intretinerea focului la sol si pe timp de noapte.
14.Este interzis scaldatul, muzica, limbajul trivial, injuriile sau oricare alte activitati care pot deranja linistea sau activitatea persoanelor aflate la pescuit, iar cei aflati in stare de ebrietate, vor fi evacuati din cadrul complexului, fara returnarea taxei de pescuit.
15. Se va manifesta un comportament respectuos si civilizat fata de ceilalti pescari si fata de personalul iazului. In caz contrar, persoana in cauza va fi evacuata din complex fara a i se returna taxa, iar pestele retinut pana in acel moment va fi eliberat in apa.
16.Toate persoanele care se bucura de serviciile oferite au obligatia de a pastra curatenia in zona rezervata si de a arunca toate deseurile in locurile special amenajate.
17.Persoanele care nu respecta conditiile impuse de prezentul regulament, acceptat prin achitarea taxei si care vor incerca sa ascunda sau sa fure peste se fac vinovate de TENTATIVA DE FURT, fapta penala pedepsita de art. 228 din codul penal si vor fi reclamati organelor de politie.
18.Orice TENTATIVA DE FURT sau FURT va fi comunicata organelor de politie si va fi popularizata in mass –media, iar persoana vinovata va fi actionata in instanta in vederea recuperarii prejudiciului creat.
19.Administratia Iazului CABANUTELE PESCARILOR este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau de neatentia pescarului si insotitorilor acestuia, atat pe apa cat si pe uscat.
20.ADMINISTRATIA LACULUI ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI SELECTA CLIENTII !
                
Nicio hartă încarcată


Comentarii
Momentan nu există comentarii.