Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Maioru, Călăraşi

Ultima actualizare: 25 martie 2021, de Viorel Mateianu
Balta Maioru, Călăraşi
Balta Maioru este situata la o distanta de 23 km de Bucuresti
crap   caras   somn   stiuca   platica   salau
Reţinere
150 lei / 24 h (în limita a 10 kg)
resta   cazare
Foarte bun
La iesirea din Bucuresti pe D.N Bucuresti -Fetesti -Constanta , dupa 20km , se face stanga in dreptul indicatorului Belciugatele .Dupa ce ati facut la stanga se merge drept inainte pana la prima intersectie in forma de T , unde se afla si primaria Comunei . Se face dreapta si se coboara spre un dig intre doua lacuri . Balta din partea stanga este Balta Maioru. Cum se trece de pod . la cca 50 M se face stanga (exista si o plancarda pe care scrie Balta Maioru ) iar la 50 M iar stanga si se ajunge pe Balta
                        Regulament & Taxe / Lacul Maioru
Pescuit 12/h ( partida) CARAS:
• Durata unei partide de pescuit este de 12 ore, intervalele orare fiind 06:00 – 18:00.
• Se pot retine 5 Kg de Caras.
• Se va reține în juvelnic doar cantitatea maxim admisă pentru care s-a plătit Taxa. Cantitatea de pește reținută care depășește pe cea maxim admisă se va plăti cu 12,00 lei/kg (TVA inclus).
• TAXA: 50 ron
Pescuit 12/h ( partida) CRAP:
• Durata unei partide de pescuit este de 12 ore, intervalele orare fiind 06:00- 18.00 si 18:00- 06:00.
• Se pot retine 5 Kg de CRAP ( crapii Romanesti /Salonta/Ten, mai mari de 5 kg se elibereaza pe loc la fel si ciortanii care nu au peste 1 kg) plus 5 kg caras.
• Se va reține în juvelnic doar cantitatea maxim admisă pentru care s-a plătit Taxa. Cantitatea de pește reținută care depășește pe cea maxim admisă se va plăti cu 22,00 lei/kg (TVA inclus).
• TAXA: 80 ron
Pescuit 24/h ( partida) CRAP:
• Durata unei partide de pescuit este de 24 ore, intervalele orare fiind 06.pp - 06:00 sau 18:00 -18:00
• Se pot retine 10 Kg de CRAP ( Crapii Romanesti /Salonta/Ten, mai mari de 5 kg se elibereaza pe loc la fel si Ciortanii care nu au peste 1 kg) plus 10 kg caras.
• Se va reține în juvelnic doar cantitatea maxim admisă pentru care s-a plătit Taxa. Cantitatea de pește reținută care depășește pe cea maxim admisă se va plăti cu 22,00 lei/kg (TVA inclus).
• TAXA: 150 ron
Pentru PLANTAT se achita suplimentar 20 ron/ 12h sau 30 ron/24h.
1.Taxarea se efectueaza pe lac iar bonul primit se pastreaza pana la finalizarea partidei de pescuit.
2. Pescarii vor semna pentru luarea la cunostinta a regulamentului si a penalitatilor in cazul nerespectarii acestuia.
3. Este obligatoriu ca pescarul sa foloseasca saltea de primire.
4. Pescuitul se va practica numai de pe locurile amenajate si numerotate,este interzisa intrarea in apa sub orice motiv.
5 Un pescar sportiv va putea pescui cu cel mult 4 undite + 1 varga /loc pescuit. ( Sotia sau copilul au dreptul sa pescuiasca cu o Varga ).
6. Nadirea se face de pe mal sau plantatul cu Barcuta (Navomodel).
7. Pescarul si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.
8. Pescarii sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit si a grupurilor sanitare. Este strict interzisa aruncarea resturilor menajere pe mal sau in apa.
9. Este interzis sa se facă gratarul direct pe iarbă.
10. Pescarii au obligatia sa prezinte spre control, la cererea personalului autorizat (Paza, Administrator), juvelnic, bagaje si autovehicul. Mentionam ca la terminarea partidei de pescuit (parasirea incintei lacului) se vor controla autovehiculele prin sondaj!
11. Pescarul care este prins cu peste in afara celui care este prevazut in regulament, va plati suma de 100 Ron/kg sau va fi reclamat organelor de Politie pentru fapta de furt calificat, fapta penala pedepsita de art. 208 Codul Penal.
12. Administratia Lacului Maioru nu raspunde administrativ sau material la nicio forma de accident si urmari generate de consumul de alcool.
Va multumim!
                


Comentarii
Momentan nu există comentarii.