Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Moara Vlasiei 2, Ilfov

Ultima actualizare: 16 mai 2020, de Viorel Mateianu
http://www.moaravlasiei2.ro
crap   caras   cteno   somn   stiuca   salau
Mixt
TAXE PESCUIT SPORTIV – RECREATIV, LACUL MOARA VLASIEI 2, PENTRU ANUL 2016 - 60 LEI = 12 ORE C&R - 120 LEI = 24 ORE C&R - 120 LEI = 12 ORE CU RETINERE 4 KG PESTE Pescarii pensionari au reducere 20% ! Pescuitul plantat se face fara inaintas, iar
Foarte bun
Din Bucuresti se porneste pe DN1 prin Otopeni spre Ploiesti si, dupa ce trecem de drumul spre Corbeanca, cotim la dreapta spre Balotesti. De aici, dupa ce trecem de Caciulati, ajungem in Moara Vlăsiei. De la Otopeni la Balotesti sunt circa 8 km, iar de la Balotesti la Moara Vlasiei inca 10 de kilometri. In centrul comunei, la monument, vis-a-vis de vechiul Complex Comercial al comunei, se face la stanga pe drumul ce coboară aproximativ 300 metri spre balta. Drumul asfaltat din soseaua principala se transforma în drum pietruit, circulabil in conditii foarte bune si pe timp de ploaie.
            REGULAMENT SI TAXE M.V.2, PENTRU ANUL 2016 !!!
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli !
2. Sotia sau copilul (in virsta de maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe M.V.2, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, fara sa achite o alta taxa, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa pescarul !
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul lacului M.V.2, are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari !
4.Pescarul care pescuieste cu retinere 4 kg de peste, are DREPTUL LA UN SINGUR BON/ZI si trebuie sa fie dotat cu juvelnic sau sac de pastrare !
5. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe lac, dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment (daca pescarul a achitat taxa “120 lei = 12 ore cu retinere 4 kg peste”) !
6. Toate autovehiculele, se parcheaza obligatoriu in partea dreapta a drumului pietruit pe directia inainte de la intrarea pe lac, cu fata spre lac sau spre padure !
7. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !
8. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige !
9. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat “taxa = 12 ore cu retinere 4 kg peste” ! Capturile de CRAP care vor depasi 4 kg, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse, în apa in stare vie si fara a fi ranite !
10. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta), marcate de panourile numerotate linga malul de vis-a-vis! In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou ! 
11. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit !
12.Capturile de CRAP SALONTA nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera imediat ce au fost capturate in apa in stare vie si fara a fi ranite ! 
13. Capturile accidentale de SALAU si STIUCA se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite !
14. Capturile de SOMN, care vor depasi 4 kg se pot retine, daca pescarul va achita, 15 ron fiecare kg in plus fata de cele 4 kg !
15. Este interzisa punerea pe?tilor in acelasi juvelnic sau sac de pastrare de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !
16. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat in juvelnic sau in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !
17. Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog !
18. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu minciog de crap cu deschidere mare si plasa cu ochiuri mici, saltea de primire (dimensiuni minime admise = 70cm x 110cm - grosime minim = 9cm ) + spray dezinfectant !!!Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant , poate inchiria de la paznicul care incaseaza taxele,ambele contra sumei de 10 lei !
19. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile, etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari ! Atentie !!! Este strict INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi gratare cu picioare incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia) !
20.Pescarul care va pescui noaptea pe M.V.2, poate sa fie insotit numai de tatal sau, de sotie, de copii (maxim 15 ani), de o prietena, dar si de un alt pescar, numai cu conditia ca acel "pescar insotitor", SA PESCUIASCA SI EL (sa ocupe alt stand de pescuit si sa achite taxa de pescuit = 24 de ore C&R), in caz contrar acel "pescar insotitor" nu are acces pe lac !!!
ATENTIE !!! In cazul in care "Pescarul care va pescui noaptea" va fi insotit de un alt "pescar insotitor" SI VOR VENI LA PESCUIT IMPREUNA CU ACELAS AUTOTURISM, ATIT PESCARUL CIT SI "PESCARUL INSOTITOR" VOR AVEA 20 LEI REDUCERE LA TAXA DE PESCUIT FIECARE !!!Acest paragraf,este valabil numai la pct.20 !!!
Pescarii cunoscuti din sistemul competitional, care vor pescui pe pontoane, vor beneficia de 50% reducere la ”taxa de inchiriere ponton” si pot sa vina la pescuit si cu un insotitor, numai daca „pescarul insotitor” va achita 50% din taxa de pescuit = 24 ore C&R, indiferent daca pescuieste cu alte 4 lansete fata de cele 4 lansete ale pescarului sau nu pescuieste de loc !!! !!!
        

11 persoane apreciază asta.

Comentarii
Momentan nu există comentarii.