Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Popauti Rachiti - Navodul Star, Botoşani

Ultima actualizare: 26 martie 2021, de Viorel Mateianu
Balta Popauti Rachiti - Navodul Star, Botoşani
Zona de pescuit sportiv recreativ a aparut din dorinta de a oferi locul ideal pentru relaxare, un loc de agrement cu un luciu de 11 Ha, avand o adancime intre 1,5-3,5 m.
crap   caras   cteno   somn   fitofag   salau   novac
C & R
Foarte bun
Este situata pe drumul DC29A, la 5 Km dupa iesirea din Botosani spre Saveni, in partea dreapta.
            REGULAMENT GENERAL DE PESCUIT LA IAZUL POPAUTI/RACHITI al SC NAVODUL STAR SRL BOTOSANI
*Iazul Popauti/Rachiti se intinde pe o suprafata de 11 Ha avand o adancime intre 1,5-3,5 m.
*Scaldatul, pescuitul din barca, plimbarea cu ambarcatiuni sunt strict interzise.
*Pescarul este obligat sa se comporte civilizat, sa nu distruga vegetatia, arborii , sa pastreze curatenia locului de pescuit, sa foloseasca grupurile sanitare, sa foloseasca sursele de apa in mod rational, sa nu arunce sub nicio forma resturi menajere in apa sau la locul de pescuit. *Pe acest lac sunt interzise manelele, injuriile, chefurile , etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere , dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalti pescari Atentie !!! Este interzis focul deschis direct pe sol (se vor folosi gratare cu picioare incat focul/caldura sa nu intre in contact direct cu solul/vegetatia) !!! *Accesul in incinta imprejmuita a zonei de pescuit se va face individual, prin intrarea principala , in urma achitarii taxei de pescuit pentru care se emite bon fiscal care va fi obligatoriu de pastrat pana la iesirea definitiva din incinta.
*Mijloacele auto vor fi parcate in locurile special amenajate marcate corespunzator.
*Fiecare persoana care intra in perimetrul de pescuit plateste individual taxa de pescuit. *Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu 1 (un) singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal)
 *Este strict INTERZIS, pescuitul la “BOMBA” sau cu doua,trei cirlige, etc! 
*Pescarul va lansa obligatoriu numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga – dreapta).
*In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou 
* Insotitorul sau insotitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog! 
*Exemplarele de crap mari tip trofeu se fotografiaza si se elibereaza in stare vie fara a fi ranite.
 * IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana…..)!!! Pozele pestilor se fac imediat ce au fost capturati !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu se vor retine sub nici o forma mai mult de maxim 2-3MINUTE pentru fotografiere. 
*Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu MINCIOG DE CRAP CU DESCHIDERE MARE SI PLASA CU OCHIURI MICI, SALTEA DE PRIMIRE (dimensiuni minime admise = 70cm x 110cm – grosime minim = 9cm ) +SPRAY DEZINFECTANT
 * Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant , poate inchiria de la administratorul care incaseaza taxele, saltea de primire contra sumei de 10 lei si spray dezinfectant contra sumei de 5 lei ! 
*Nadirea se face de pe mal,plantatul in barca sau in orice alt mod este interzis.
*Pestele capturat (doar exemplare cu greutatea doar intre 1-3 KG) se cantareste la poarta de acces si se plateste dupa tarifele afisate .
*Cantitatea de caras pescuita care cantareste in total pana in 5 kg este inclusa in taxa de pescuit, ce depaseste aceasta cantitate se cantareste si se achita conform tarifului.
* Pestele ranit din vina pescarului sau mort se va plati dublul pretului afisat la poarta de acces.
* Folosirea navomodelelor este permisa.
*ATENTIE Fiecare pescar care doreste sa isi incheie partida de pescuit in timpul noptii este interzis, el poate pleca a doua zi la venirea administratului.(In cazuri speciale,pescarul trebuie sa anunte obligatoriu cu scopul de a fi verificat inainte de plecare).
*Pe toata perioada partidei de pescuit personalul autorizat al fermei are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat pescarul dandu-si acordul in acest sens odata cu intrarea in ferma prin achitarea tarifului si luarea la cunostinta de continutul prezentului regulament care are valoare de contract intre parti.
*Solicitati sprijin in caz de urgenta medicala, la poarta fermei existand trusa de prim ajutor.
*Persoanalul fermei si administratorul societatii sunt exonerati de orice fel de raspundere,de orice natura, pentru orice forma de accidente,incidente si urmari neplacute cauzate de neatentia pescarului , consumul de alcool sau de alte substante interzise.
*Ferma este monitorizata permanent prin sistem de supraveghere video,masura semnalizata conform legislatiei, societatea asumandu-si drepturile si obligatiile corespunzatoare conform Regulamentului european in vigoare aplicabil privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera lor circulatie.
*Societatea care administreaza ferma detine contract de paza cu firma autorizata care are dreptul de a interveni in caz de escaladare a unui conflict sau daca personalul fermei este depasit de situatie.
*Prin achitarea taxei si patrunderea in incinta fermei si in perimetrul exterior al acesteia se considera inteles si acceptat deplin continutul prezentului Regulament care are valoare juridica de contract fiind intelegerea partilor deplin asumata intre fiecare persoana adulta pe de o parte, si societatea care administreza ferma , pe de alta parte , orice alte intelegeri sau interpretari aduse conditilor de acces si pescuit nefindu-ne opozabile .
*Persoanele care nu respecta regulile din prezentul Regulament si cele generale care reglementeaza desfasurarea de activitati de acest gen vor fi evacuate fara a mai avea dreptul de acces pe viitor.
*Fir intins
        


Comentarii
Momentan nu există comentarii.