Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Balta Sacosu Turcesc, Timiş

Ultima actualizare: 30 septembrie 2022, de Alex Oancea
Balta Sacosu Turcesc, Timiş
Ne straduim sa va punem la dispozitie un loc de pescuit asa cum sperati. Ne-am adaptat conform sugestiilor celor mai exigenti pescari.
Nu ne vom opri aici si vom face tot posibilul sa imbunatatim continuu conditiile de pescuit. Distantele intre standuri sunt generoase iar accesul cu minciogul la apa se face usor de pe mal sau de pe pontoane.
crap   caras   cteno   somn   stiuca   salau
Mixt
Ok
                        valabil pentru EC1 (Bazinul 1)

Atentie!!! Aceasta unitate este supravegheata video!!!!

Respectarea regulamentului este conditia de baza pentru sederea pe teritoriul de pescuit din Ferma Piscicola Sacosu-Turcesc. Incalcarea regulilor confera dreptul administratiei de a nu mai permite acesul pe balta si drept de pescuit autorului.

Pescuitul este conditionat de cumpararea biletului de la poarta( bon fiscal) , pe care pescarul are obligatia de a-l pastra si arata persoanei imputernicite pentru control. Biletul nu este transmisibil. Taxa de pescuit sportiv este de 30 de lei de persoana . Preturile includ TVA.
Pescuitul sportiv se va desfasura in perioada : 01-31 Martie ora: 07:00-17:30; 01.04- 31.10 ora: 07:00-19:00
Pretul pestelui este : crap, amur: 13 lei; somn: 25 lei kg; salau: 30 lei kg stiuca 25 lei.
Pescarul are dreptul:
de a se afla pe teritoriul de pescuit
de a intra si de a iesi de mai multe ori pe baza biletului de zi
de a pescui cu 2 lansete(undite)
de a cumpara exemplarele de crap, caras si amur retinute in juvelnic care cantaresc mai putin de 5 kg. Pentru exemplarele mai mari retinute se percepe o taxa de 150 de lei per kg.
de a introduce pe teritoriu caini in lesa si cu botnita
de a se afla pe balta cu minori sub 14 ani numai cu insotitor
de a pescui de pe mal
4. Pescarul are obligatia:

de a elibera pestele capturat care nu se doreste a fi cumparat
de a folosii spray antiseptic si saltea de primire( nu este obligatorie salteaua tip cradle)
de a manipula pestii cu delicatete
de a cumpara pestele care sangereaza la branhi in urma inteparii
de a arunca gunoiul in tomberoane
de a pastra starea de curatenie gasita
de a-si asuma responsabilitatea morala si materiala pentru pagubele provocate de el insusi, de cainele propriu sau al insotitorilor si de a indeparta murdaria lasata in urma de animale
de a parca masina doar in parcarea unitatii
de a aduce la cunostinta administratiei orice anomalie sesizata pe teritoriul fermei
la plecare pescarul si insotitorii acestuia trebuie sa prezinte la control toate galetile si bagajele
Este strict interzis:

aprinderea focului
introducerea oricariu tip de ambarcatiune pe balta
scaldatul in helesteu
accesul masinilor pe diguri
aruncarea mucurilor de tigara, cojilor de seminte si gunoiului pe jos sau in helesteu.
Administratia NU isi asuma responsabilitatea in cazul accidentelor generate de consumul de aclcool sau alte neatentii.

In aceasta unitate cel ce va fi prins ca sustrage(ascunde) peste, se face vinovat de furt fapta penala pedepsita de Art.208 Cod penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politie.

REGULAMENT ȘI OBLIGAȚII BAZIN 2
Regulament, Carpodromul Pescotim pentru anul 2021.

Atenție!!! Această unitate este supravegheată video.

Respectarea regulamentului este conditia de baza pentru sederea pe teritoriu de pescuit din Ferma Piscicola Sacosu-Turcesc.

1.Accesul pe Balta 2 ( caprodromul Pescotim) se face numai după achitarea taxei de pescuit. Balta dispune de 30 de standuri de pescuit. Plata se face prin rezervare on-line pe site-ul www.pescotim.ro

Rezervarea va fi valabilă doar după achitarea taxei de pescuit. Dupa solicitarea perioadei alese, veti fi redirectionati automat catre pagina de plata . In cazul in care nu veti face plata, comanda va fi anulata iar perioada rezervata va fi deblocata in 24 de ore.

Pescuitul se desfasoară pe timp de minim 48 de ore în zilele de Marți, Miercuri, Vineri și 72  de ore în ziua de Joi, cu începere la ora 12 a zilei în curs și eliberarea standului între orele  10:30 și 11:15  a zilei în care se termină rezervarea.

În ziua de Luni nu se poate face rezervare și nu se poate achiziționa bilet de la poartă. Luni începând cu ora 07 și până la ora 18 se desfășoară lucrări de întreținere.

2.Sistemul de pescuit este strict Catch& Release ( prinde și eliberează). Reținerea oricarei specii de pește in saci este strict interzisă ( cu excepția concursurilor).

3.Valoarea taxei de pescuit este de 300lei/stand/48 de ore cu maxim 2 pescari pe stand, nu sunt permise vizitele sau însoțitorii pe stand. Biletul de achitare a taxei nu este transmisibil și se va pastra pe toată durata șederii dv. în fermă. Acesta va fi pus la dispoziție persoanelor împuternicite să execute control din cadrul Pescotim.

4.Pescuitul se va desfasura cu maxim 4 lansete pe fiecare stand. Accesul pe stand va fi permis doar cu echipament complet:

Saltea de primire tip văniță( cradle)
Spray antiseptic
Minciog ecologic cu deschidere mare ( minim 1 m )
În cazul în care pescarul nu va avea în posesie echipamentul specificat mai sus, nu i se va permite accesul în balta 2 (carpodromul) Pescotim.

5.Se va pescuii doar cu monturi care sa permită eliberarea plumbului în caz de ruptură, cu un singur cârlig legat cu fir de păr.  Strict interzisă folosirea monturilor tip “bombă” sau a oricărei monturi cu mai mult de 1 cârlig.

Este interzisă folosirea boilesurilor Caperlan.
Se poate pescuii doar cu semințe fierte.
Se interzice folosirea agrafelor legate pe firul principal  inaintea monturii.
Este intrezisă folosirea semințelor fermentate.
Este interzisă folosirea nadei fermentate sau cu drojdie.
Este interzisă folosirea monofilamentului cu diametru mai mic de 0.25 mm ca fir princial.
6.Sedințele de fotografiere a peștelui prins trebuie să fie cât mai scurte. Fotografierea peștelui se va face doar deasupra saltelei de primire fără a ridica peștele mai sus de nivelul genunchilor.

7.Peștele trebuie eliberat în condiții de siguranță, fără sângerări sau leziuni ce pot cauza moartea, în caz contrar se va percepe o taxa de 50 lei/kg pentru exemplarele de pina la 7kg si 150 lei/kg pentru exemplarele ranite ce depasesc 7kg

8.Fiecare pescar trebuie să aibe un sac de gunoi de minim 60 de litri per 48 de ore, 2 saci pentru 48 de ore, 3 saci pentru 72 de ore ș.a.m.d. Pescarul este obligat să lege sacul de gunoi înaintea introducerii lui în pubelă.

Starea de curățenie a standurilor de pescuit și a toaletelor trebuie păstrate.

9.La terminarea partidei de pescuit sunteți obligați să anunțați telefonic agentul Pescotim, înainte de împachetarea finală și să prezentați toate bagajele pentru control, fără excepție.

10.Mașina odată campată pe stand nu se mai plimbă pe baltă. Dacă pescarul părăsește locația în caz de urgență, la revenire mașina ramane în parcarea din curtea fermei. Parcarea mașiniilor pe stand se face doar pe partea opusă heleșteului.

Pe timpul nopți este interzisă părăsirea fermei numai în caz de urgență, cu avizul agentului Pescotim, după ce a fost executat controlul mașinii întocmai ca la terminarea partidei de pescuit.

11.Este strict interzis:

Aprinderea focului nesupravegheat, care se poate răspândi asupra vegetației.
Scăldarea în heleșteu.
Accesul cu orice fel de ambarcațiuni ( inclusiv navomodel).
Aruncarea gunoiului pe jos ( peturi, chiștoace de țigări, pungi, semințe).
12.Abonamentele pentru cluburi nu vor mai fi valabile.

13.Este strict interzis pescuitul în bazinul 3. În cazul în care un pescar va fi prins pescuind în acest heleșteu i se va intrerupe partida de pescuit și după caz poate aduce acestuia interzicerea intrării în Ferma piscicolă Pescotim.

14. Persoanele care vin cu animale de companie au obligația de a declara animalul la portar, în caz contrar se poate suspenda partida de pescuit.

Orice abatare de la regulament duce automat la întreruperea partidei de pescuit și dupa caz excluderea de pe balta.

Avem dreptul de a ne selecta clientela. În această unitate cel ce va fi prins că sustrage( ascunde) pește, se face vinovat de furt, fapta penală pedepsită de Art. 208 Cod Penal. Vinovații vor fi reclamați organelor de poliție! Asupra celor în cauză ne rezervăm dreptul de a nu-i mai primii niciodată în incinta Fermei piscole Sacoșu Turcesc.

Administrator,
NARCIS CARLEA
                

Unei persoane îi place asta.

Comentarii
Momentan nu există comentarii.